İrfan Dinç'in listeye yazdığı isim de FETÖ'den gözaltında!

İrfan Dinç'in listeye yazdığı isim de FETÖ'den gözaltında!

Sözcü18 sayfalarında geçtiğimiz günlerde gündeme getirilen "Başkan Dinç FETÖ'nün Çankırı İmamı ile görüştü ve...' başlıklı haberimizde yer alan AKP'li belediye meclis üyesi işadamı Semih Darendeli de gözaltına alınanlar içerisinde.

Geride bıraktığımız Çarşamba günü Çankırı Merkez ve Ankara'da yapılan FETÖ operasyonları ile 24 isim gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar arasında TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin başta olmak üzere, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ile Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak da bulunuyordu.

LİSTEDE DİKKAT ÇEKİCİ BİR DİĞER İSİM: SEMİH DARENDELİ
Polisin yaptığı operasyon sonucu gözaltına alınanlar arasında; Sözcü18 sayfalarında yer alan "Başkan Dinç FETÖ'nün Çankırı İmamı ile görüştü ve..." başlıklı haberimizde yer alan ve halen Çankırı Belediye Meclisi'nde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan işadamı Semih Darendeli de bulunmakta.

Bilindiği gibi, işadamı Semih Darendeli, 27 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan Adayı İrfan Dinç'in 'kontenjan' listesinde yer almış ve seçimi kazanan İrfan Dinç belediye başkanı olurken, Semih Darendeli de 'Belediye Meclis Üyesi' olarak seçilmişti.

Sözcü18 Haber Merkezi, yaptığı haber metninde sorumluluk gereği işadamından S.D. şeklinde ifade kullanmıştı.

GÖZALTINA ALINANLARIN TAMAMI AKP'Lİ !!!

Cumhuriyet Başsavcılığının  talebi üzerine polisin gözaltına aldığı 24 isimle ilgili bir başka detay ise, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten de dahil olmak üzere 24 ismin de AK Partili olması...

 

 

 

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler