İrfan Dinç'in meclisi kameraya da karşı!

İrfan Dinç'in meclisi kameraya da karşı!

AK Partili meclis üyelerin çoğunlukta bulunduğu Belediye Meclisi, 'kamera kaydı'na da 'hayır' dedi.

Çankırı Belediye Meclisi toplantılarının görüntüyle kayıt altına alınması önerisi Ak Parti grubu tarafından reddedildi.

Ocak Ayı Olağan Belediye Meclisi Toplantısı’nda MHP grubu tarafından meclis toplantılarının görüntüyle kayıt altına alınmasıyla ilgili öneri belediye meclisine sunuldu. MHP Grup Başkan Vekili Hamdi Yorulmaz, bu konu üzerinde ısrarla durduklarını ve her yıl bu konuyu gündeme getirdiklerini söyledi.

Yeni çıkan belediyeler kanununda bu konunun da bulunduğunu ifade eden MHP meclis üyeleri, Çankırı Belediyesi Meclis Salonuna kamera takılması gerektiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ise meclisin kabul ettiği taktirde bunu yapabileceklerini söyleyerek, öneriyi meclise sundu.

Yapılan oylama sonucunda MHP grubu tarafından önerilen Çankırı Belediye Meclisi toplantılarının görüntüyle kayıt altına alınması, çoğunlukta olan AK Parti grubu tarafından reddedildi.

BAŞLIKTA NEDEN İRFAN DİNÇ'İN MECLİSİ DEDİK?
Bilindiği gibi AK Parti'den belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulunan İrfan Dinç, aynı gün, mevcut belediye meclis üyeleriyle İl Başkanlığına gelmiş, kendisi 'belediye başkan aday adaylığı' müracaatında bulunurken, mevcut belediye meclis üyeleri de 'belediye meclis üyeliği aday adaylığı' müracaatında bulunmuşlardı.

Tören sonrası AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özkan'la yaptığımız telefon görüşmesinde olayın nedenini sormuş ve aldığımız yanıt "Biz İrfan beyle birlikte siyaset yapıyoruz. O varsa biz varız o yoksa biz yokuz" açıklaması yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler