İrfan Dinçten futbolculara prim dopingi

İrfan Dinç'ten futbolculara prim dopingi

Bandırmaspor'u güzel bir oyun ortaya koyarak 2-1 yenen Çankırısporlu futbolculara Başkan Dinç'ten prim.

Çankırıspor'un grup lideri olan Bandırmaspor'u sahasında taraftarı ve spor kamuoyunu mutlu eden bir oyun sonucu 2-1 yenmesi kentte büyük sevinç yarattı.

Maçı şeref tribününde Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile birlikte izleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, maçın 89. dakikasında Ozan'ın yaklaşık 25 metreden attığı şahane golle birlikte sahadan 2-1 galip ayrılan futbolculara 500'er tl prim vereceği müjdesi takım ve kulüp yönetimince sürpriz karşılandı.

Maç sonrası Başkan Karaali ile birlikte kulübün tesislerine giderek teknik kadro ve futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Dinç'in kulüp yönetimi ve futbolcularla birlikte yemek yediği ve burada yaptığı konuşmada "Güzel galibiyetiniz ile birlikte sizleri ödüllendirmek istiyorum. Salı günü antrenman öncesi 500'er lira primi güle güle harcayın" dediği öğrenildi.

Başkan Dinç'in bu mesajı başta kulüp Başkanı Sevda Karaali olmak üzere teknik kadro ve futbolcular arasında sevinç yarattı.

baskan-irfan-kulup-yemek-cankiri-sozcu-resim-03.jpg

BAŞKAN KARAALİ'DEN ÇAĞRI

Bandırmaspor karşısında alınan galibiyetle ilgili olarak görüşlerini Sözcü18 Haber Merkezine aktaran Başkan Karaali "Galibiyet güzeldi. Taraftarın böylesi skorlarda takındığı tavır da göze hoş geliyor. Ancak her zaman söylediğimi tekrar dile getirmek zorundayım. Lafta Çankırı sevdalısı istemiyoruz. Hele hele özellikle kötü günlerde Çankırıspor'u tutuyormuş gibi davranan sahte taraftarı hiç mi hiç istemiyorum." dedi. Başkan Karaali sözlerini şöyle sürdürdü:

Özkanoğlu Adopen'de Kampanya
Son gün 29 Şubat

"Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu takım adına üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Çankırılı ve takımı sevdiğini ve desteklediğini ifade eden taraftar şunun yanıtını versin: Biz Çankırıspor için ne yaptık? Bazılarının böylesi bir özeleştiriyi yapmadan Çankırıspor'un sadece başarılı günlerinde görüntü vermesine hiç mi hiç önem vermiyorum. Bizler kulübü her yönüyle geleceğe hazırlamanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Ara transferde takıma kazandırdığımız futbolcularımızla birlikte sezonu en iyi şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum."

MAÇIN BERABERE BİTECEĞİNE İNANMAMIŞTIM

Bandırmaspor'un beraberlik golü sonrasındaki duygularını da öğrenmek istediğimiz Başkan Karaali "Rakip takımın golünden sonra kaçırdığımız çok net pozisyonların boşa gittiğini düşündüm ve 'eyvah' dedim. Ancak sahada mücadele eden oyuncularımızın maçtan galip ayrılacaklarına olan inancım sonsuzdu. Beni yanıltmadılar" dedi. Son olarak Ozan ile ilgili düşüncelerini aldığımız Başkan Karaali "Ozan anlatılmaz yaşanır. Onu izleyerek yaşamak lazım" dedi.

Öte yandan kulüp yönetimi tarafından uygulamaya konulan "18'de 18" kampanyası için bir ekibin çarşamba gününden itibaren Çankırı'da esnaf ve işadamlarını ziyaret edeceği ve Çankırı insanını kampanyaya katılmaları yönünde davette bulunacağı öğrenildi.

Fotoğraf: Haber fotoğrafı için sn. Metin Koç'a teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler