İşçi servisi dereye uçtu

İşçi servisi dereye uçtu

Ankara'da, işçileri taşıyan otobüs gizli buzlanma nedeniyle kayarak yoldan çıktı. Dereye uçan otobüsteki 5 işçi yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Hasanoğlan, Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. Fabrikaya işçi götürmek için servis yapan Kenan Koç yönetimindeki 06 CPE 91 plakalı otobüs, yoldaki gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak dereye uçtu. Kazada otobüste bulunan 26 işçiden İsmail Altıntaş, Ramazan Kaya, Ali Erol, Uğur Erol, Ali Karataş isimli 5 işçi yaralandı. İşçiler, çevredeki vatandaşların yardımıyla otobüsten çıkarıldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Diğer işçiler ise olay yerine gelen başka bir servisle fabrikaya götürüldü.
 
Gözaltına alınan şoför Kenan Koç, karakola götürüldü. Görgü tanığı, kazanın, otobüsün işçi almak için yolun kenarına yaklaştığı sırada meydana geldiğini belirterek, "Şoför fren yaptığı sırada gizli buzlanma nedeniyle otobüs kayarak dereye uçtu. 30 kadar işçi vardı. 5 işçi yaralandı. İşçiler, çevredeki vatandaşların yardımıyla otobüsten çıktı.'' diye konuştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler