IŞİD, İstanbul'da cihat çağrısı yaptı!

IŞİD, İstanbul'da cihat çağrısı yaptı!

Suriye ve Irak'ı kan gölüne çeviren ve işlediği cinayetlerle Müslümanlara korku salan IŞİD, İstanbul'da bayram günü piknik yaptı. Piknikte açık açık 'cihat çağrısı' yapıldı.

IŞİD, İstanbul’da güle eğlene piknik yaptı. Açık havada kılınan bayram namazının ardından vaaz veren vaiz cihad çağrısı yaptı. Çok sayıda çocuğun da getirildiği piknikte Vaiz, “Bizi hakkıyla cihad yolunda savaşlardan eylesin. Allah’ım cihad eden ve sabreden mücahidlere yardım et, onları zafere ulaştır. Onların atışlarını isabete ulaştır” dedi.

IŞİD’in ‘bayramlaşma’ töreninde eli kanlı terör örgütünün lideri Bağdadi’den övgü dolu sözlerle bahsediliyor. İstanbul Ömerli’deki bir piknik alanında çekildiği ifade edilen görüntülerde Müslümanlara cihad çağrıları da yapıldı.

Haberi yayınlayan IŞİD yanlısı site ise “İstanbullu Müslümanlar 2014/1435 Ramazan bayramı namazını düzenlenen bir organizasyonla hep birlikte eda etme imkanı buldular” ifadeleri kullanıldı.

IŞİD örgütünün militanları son olarak geçen Mart ayında Niğde’nin Ulukışla’da bir polisimizle bir askerimizi şehit etmişti.

omerlidepiknik-isid-cihatcagrisiyapti-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler