İşler Güçler ekibinden yeni dizi!

İşler Güçler ekibinden yeni dizi!

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz Turkcell'in çok ilginç bir reklam dizisinde rol alıyor. Fragman yayınlandı bile...

Turkcell, "yüzyıllar önce insanlar Turkcell'in mobil iletişim hizmetlerinden faydalansaydı ne olurdu" konseptiyle yeni bir reklam kampanyası başlatacağını duyurdu. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Ayşe Tolga ve Cahit Berkay'ın rol aldığı reklam kampanyası, oyuncuların da katıldığı renkli bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

36 bin metrekarelik alanda 470 kişilik ekiple çekilen lansman filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yaptı. Turkcell teknolojilerinin hayatı nasıl kolaylaştırdığını anlatan film, Anadolu'daki hayalî Turkcell'lioğulları Beyliği'nde geçiyor.
 
Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, içeriği ve oyuncularıyla gündeme damgasını vuracak yeni bir reklam kampanyası başlatıyor. Absürd mizah anlayışıyla hazırlanan kampanyanın kurgusu, 15. yüzyılda Anadolu'daki hayalî bir beylikte geçiyor. Turkcell'lioğulları adını taşıyan bu beyliğin özelliği, günümüzün Turkcell teknolojisine sahip olmaları.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler