İsmail Filiz yeni aşka mı?

İsmail Filiz yeni aşka mı?

Çağatay Ulusoy'un tavla oynadığı kız İsmail Filiz'in sevgilisiymiş!

Bodrum'da bin 500 TL'lik VIP beachte Çağatay Ulusoy'la görüntülenen güzelin kim olduğu ortaya çıktı.

Esrarengiz güzelin Çağatay Ulusoy'un "Anadolu Kartalları" filminde birlikte rol aldığı oyuncu İsmail Filiz'in sevgilisi olduğu ortaya çıktı. 
 
İsmail Filiz, "Çağatay'la tanışmışlar ve beraber tavla oynamışlar. Bunda büyütüleyecek bir şey yok. Ben de oralardaydım" dedi. 
 
"EL ELE TUTUŞUN DA BEN TEMİZE ÇIKAYIM"
 
Adını Feriha Koydum dizisine sezon arası veren Çağatay Ulusoy'un başı tatilde aşk haberleriyle dertte. Çeşme'de Berrak Tüzünataç'la görüntülenen genç oyuncu ardından da Bodrum'da genç bir kızla özel locada tavla oynarken objektiflere yakalandı. Ulusoy'un Türkbükü'nde bin 500 tl verdiği locada tavla oynadığı kız, Çağatay Ulusoy'un değil, en yakın arkadaşlarından İsmail Filiz'in sevgilisi çıktı. Bu sabah İsmail Filiz ve sevgilisi ile Boğaz'da kahvaltı yapan Çağatay Ulusoy, "El ele tutuşun da ben temize çıkayım artık" diyerek arkadaşlarına espri yaptı. (kaynak: gazetepress.com)
 
evrenfiliz-ismailfiliz-bosanmadi-sozcu-resim-072.jpg
 
BOŞANMA DAVASI YARGITAY'DA
Adı aşk dedikoduları ile magazin basınında gündeme sıkça gelen İsmail Filiz, bilindiği gibi Evren Filiz ile yaptığı evlilik henüz resmen sona ermedi. Çiftin Haziran 2011'de İstanbul'da görülen boşanma davası mahkemece karara bağlanmış, ancak alınan mahkeme kararı Evren Filiz tarafından Yargıtay'da itiraz hakkı kullanılmış ve ilgili üst mahkemenin davayı henüz karara bağlamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler