İsmail Kartal Fatih Terim'e büyük öfke

İsmail Kartal Fatih Terim'e büyük öfke

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, bu sabah gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet etti. Kartal sohbet esnasında çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe, takım kafilesine yapılan saldırıdan sonra basına açık ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan teknik direktör İsmail Kartal, "Olayı ucuz atlattık, bazılarının dualarıyla kurtulduk" dedi. Kartal, ertelemeyi eleştirenlere ise tepki gösterdi ve "Takımın yarısı ölse veya sakat kalsa ne diyeceklerdi merak ediyorum" ifadelerini kullandı. Kartal, olaydan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini başkan Aziz Yıldırım'ı ve kaptan Emre'yi aradığını; ancak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in aramadığını söyledi.

Fenerbahçe, Rize'den Trabzon havaalanına giderken kafileye yapılan saldırıdan sonra basına açık ilk antrenmanını yaptı. Antrenman öncesi basınla sohbet toplantısı yapan İsmail Kartal çarpıcı açıklamalar yaptı.

"TAKIMIN MORALİ HALEN BOZUK"
Takımın moralinin hala bozuk olduğunu ancak onların morallerinin yerine gelmesi için elimizden gelini yapıklarını söyleyen İsmail Kartal, "Haftasonu yine oyunculara izin vereceğim. Saldırıdan ise dualarla kurtulduk. Herhalde otobüsteki veya dışarıdaki ailelerinin duaları bizi kurtardı"  dedi.

ERTELEME ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ
Ertelemeyi eleştirinlere yönelik olarak ise İsmail Kartal, "Oyuncularımızın orada yarısı ölse yarısı sakat kalsa o zaman ne diyeceklerdi onu çok merak ediyorum" diyerek tepki gösterdi.

"TERİM ARAMADI..."
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kendisini iki kez aradığını ve olayın üstüne gittiklerini, faillerin yakın zamanda bulacaklarını söylediğini aktaran Kartal, "Cumhurbaşkanımız Aziz Yıldırım ve kaptan Emre'yi de aradı. Fatih Terim ise aramadı" dedi.

"CUMHURBAŞKANI GÜVENCE VERDİ"
Trabzonspor maçlarına günübirlik gidilmesi veya başka bir yerde oyanması için başvuruları olacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Kartal, "Beni Cumhurbaşkanımız aradı ve böyle bir güvence verdi. Bundan sonra böyle bir karar alamayız. Burası Türkiye bundan önce nasıl yapıyorsak bundan sonra da aynısını yapacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler