İsmaile Trabzonspor değil Aziz Yıldırım sahip çıktı

İsmail'e Trabzonspor değil Aziz Yıldırım sahip çıktı

ALS hastası olan Trabzonsporlu İsmail'e Trabzonspor yönetimi yüz çevirirken, Aziz Yıldırım kol kanat gerdi.

Trabzonsporlu İsmail (Gökçek), Fenerbahçeli Sedat Balkanlı'dan iki sene sonra ALS hastası olduğunu öğrenir. Başına gelecekleri tahmin eder ve aynı yıl ALS hastaları için bir dernek kurar. Bedeni zaman içinde yavaş yavaş fonksiyonlarını kaybederken, beyni kendisi ve birçok ALS hastası için daha çok çalışmaya başlar. Böyle azimli ve de yardımsever biri olan İsmail Gökçek'e kendi takımı olan Trabzonspor yerine Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım sahip çıkar ve iki çocuğunun tüm masraflarını üstlenir.

Sabah gazetesinden Tuluhan Tekelioğlu'na röportaj veren İsmail Gökçek ve eşi Adalet Gökçek Trabzonspor yönetimine sitem ederken Aziz Yıldırım'dan övgüyle söz ediyorlar.
 
TRABZONSPOR YÖNETİMİ SAHİP ÇIKMADI
Adalet Gökçek; Ben sıkılıyorum, yoruluyorum ama İsmail yorulmuyor. İnanılmaz bir hafızası var. Hayatımızda aslında değişen çok bir şey olmadı. Beni asla bankaya yollamaz. Fatura ödemelerini bilgisayardan kendisi yapar. Evde ne yemek pişerse, o da bizimle onu yer. Sadece püre haline getirip midesinden veriyoruz.
 
ÇOCUKLARIMIZI AZİZ YILDIRIM OKUTUYOR
Birlikte alışveriş merkezine gideriz, tatile bile gittik. Komşular birkaç gün yadırgayarak baktı, şimdi onlar da ALS'yi, İsmail'in bu halini benimsemiş durumdalar. Tek üzüldüğüm, oğullarımın babalarının sesini unutmuş olmaları. İki oğlumuz var. Büyüğü 24, küçüğü 21 yaşında. Trabzonspor yönetimi destek olmadı. Çocuklarımızı Aziz Yıldırım okutuyor. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler