İspanya: 3 - Türkiye: 0

İspanya: 3 - Türkiye: 0

A Milli Takımımız, kader maçında İspanya'ya farklı yenildi. Beklenen oyununudan uzak bir görüntü sergileyen Ay yıldızlılar, turnuvanın favorilerinden İspanya'ya 3-0 mağlup oldu.

Maça istekli ve baskılı başlasak da İspanya'nın alışılmış oyun düzenine kavuşması fazla zaman almadı. 34. dakikada Morata'yı kafa golüyle öne geçen İspanyollar, 2 dakika sonra Nolito'yu da durduramıynca devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıya da iyi başlarken 48'de Morata'yla bir gol daha buldu ve farkı üçe çıkardı. Bu golden sonra demoralize olan Milli Takım, farkı azaltacak pozisyonlar bulamazken karşılaşma da 3-0 sona erdi.

Bu sonuçla 6 puana yükselen İspanya, gruptan çıkmayı garantiledi. A Milli Takımımız ise son maçlar öncesi 0 puanda kaldı.

Milliler, en iyi 3. olabilmek için 21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. 

ARDA TURAN'A TEPKİ
EURO 2016’da oynadığı Hırvatistan ve İspanya maçları nedeniyle tribünlerden Arda Turan’a büyük tepki geldi!

İlk maçta olduğu gibi İspanya’ya karşı da direnemeyen A Milli Takım’da Arda Turan ilk önce ıslıklandı. Milli futbolcu tribünlere dönüp el hareketiyle “Tamam” anlamında işaret yaptı. Sonrasında ise tribünler “Arda Turan dışarı” diyerek tezahüratta bulundu.

Türk seyircilerin Arda Turan’a yaptığı protesto sonrasında ise İspanyollar “Arda Turan, Arda Turan” şeklinde tempo tuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler