İşsizlik bir babayı ne hale getirdi!

İşsizlik bir baba'yı ne hale getirdi!

Balıkesir'de uzun süredir işsiz olan U.D., evde yemek yapmayan eşine kızıp cinnet geçirdi.

Balıkesir'de, uzun süredir işsiz olan şahıs evde yemek yapmayan eşiyle tartıştıktan sonra 3 aylık kızını dövmeye başlayan U.D., kızını duvara fırlattı. Hastaneye kaldırılan minik kız, 11 saat sonra hayatını kaybederken, baba gözaltına alındı. 

BEYİN TRAVMASI GEÇİRDİ
Olay, dün saat 21.00 sıralarında Maltepe Mahallesi Bağlar Sokakta meydana geldi. İddiaya göre U.D., eşi Y.D. ile yemek yapmadığı için tartışmaya başladı. Kendini kaybeden U.D., 1 Ağustos 2012 doğumlu kızı B.S.D.'ye saldırdı. Küçük kızı döven U.D., daha sonra kızını duvara fırlattı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan bebek, annesi Y.D. ve komşuları tarafından Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan talihsiz bebek, bütün müdahalelere rağmen beyin travması sebebiyle bugün saat 08.30 sıralarında hayatını kaybetti.
 
OTOPSİ YAPILACAK
Olayın ardından hastaneye gelen zanlı U.D. polis tarafından gözaltına alındı. Kızının ölümüne sebep olmakla suçlanan U.D.'nin emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Talihsiz bebeğe otopsi yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler