İstanbul Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 2 İZLE

İstanbul Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 2 İZLE

Kartal maçı 9 kişi tamamladı ama kazanmasını bildi...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2 maç aranın ardından Başakşehir engelini 2-1'le aştı ve hayata döndü. 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçına 5 futbolcusundan yoksun çıktı. Siyah beyazlılarda, kart cezalıları Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Olcay Şahan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Tolga Zengin ve Mustafa Pektemek de İstanbul Başakşehir karşısında takımlarını yalnız bıraktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Gökhan Töre'nin yerine Kerim Frei, Veli Kavlak'ın yerine Jose Sosa, Olcay Şahan'ın yerine de Cenk Tosun'a ilk 11'de şans tanıdı. Partizan ile oynanan son UEFA Avrupa Ligi maçında olduğu gibi kaleyi Tolga Zengin'in yerine Cenk Gönen korudu. Cenk, ligde 7 maç sonra ilk 11'de forma giydi.

İstanbul Başakşehir'de kart cezalısı Mahmut Tekdemir, Beşiktaş karşısında forma giyemedi. Lacivert turunculu ekipte Mahmut Tekdemir'in yerine Rajko Rotman forma giydi. İstanbul ekibi, bu tek değişiklik dışında geçen haftaki Gençlerbirliği maçının kadrosuyla sahada yer aldı.

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü bir şekilde başladı. Orta saha mücadelesi şeklide geçen ilk bölümde önemli bir pozisyon yaşanmazken, ilk gol bir duran toptan geldi. 42. dakikada kullanılan kornerde iyi yükselen Epuranu takımını 1-0 öne geçirdi.İlk yarıda bu gole yanıt veremeyen Beşiktaş, 63. dakikada Demba Ba'nın harika golüyle beraberliği sağladı. Senegalli yıldız böylece ligdeki 3. golü attı. Kontrolü golden sonra ele alan Beşiktaş, 75. dakikada öne geçti. Sosa'nın şutu Volkan'dan sekti, ağlara giden topa Kerim Frei müdahale etti ve siyah beyazlıları öne geçirdi. 

Beşiktaş'ta Franco 78'de Franco ve 90+3'te İsmal kırmızı kart gördü.

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Beşiktaş, 2 maçın ardından kazandı ve hayata döndü. Puanını 17'ye çıaran Beşiktaş yarışa devam etti.  

DEMBA BA'NIN MÜTHİŞ GOLÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler