İstanbul Başakşehir: 2 - Fenerbahçe: 2

İstanbul Başakşehir: 2 - Fenerbahçe: 2

90 dakikayı 7 kişi tamamlayan sarı - lacivertliler bu skorla şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdılar.

Fenerbahçe, Başakşehir ise 2-2 berabere kaldı ve Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray oldu. 

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı ve ilk yarıda bir kez başakşehir Visca ile, bir kere de Fenerbahçe Kuyt ile gole çok yaklaştı ama ikisinden de sonuç çıkmayınca devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. İkinci yarıda Emre'nin yerine Meireles ile oyuna başlayan Fenerbahçe hiç beklemediği bir anda golü kalesinde gördü. 53. dakikada Uğur'un ortasında Mehmet Betdal güzel bir kafa vuruşuyla ev sahibi ekibi öne geçirdi. Fenerbahçe beraberlik için bastırdığı anlarda 2. golü de kalesinde gördü. 63. dakikada Visca'nın şutunda Volkan'dan seken topu Mehmet Batdal tamamladı ve farkı ikiye çıkardı. 

Fenerbahçe, 81. dakikada farkı bire indiren gole imza attı. Meireles'in pasında Diego dar açıdan güzel vurdu ve sarı lacivertlileri umutlandıran gole imza attı. Fenerbahçe 88. dakikada 2. golü de buldu. Caner'in ortasında Webo yine klasiklerinden birine imza atarak maça denge getirdi. 

90+3'te maçta ortalık karıştı. Alves gole giden topu elle kestiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. İtiraz eden Caner de oyundan atıldı. Penaltıyı kullanan Mehmet Batdal topu auta attı. 90+6'da ise Webo kırmızı art görenler kervanına katıldı. Fenerbahçe maçı 7 kişi tamamladı. Uzatmalarda Volkan Demirel de sarı kart gördü. Mücadele 2-2 sona erince Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler