İstanbul Başakşehir: 2 - Medicana Sivasspor: 1

İstanbul Başakşehir: 2 - Medicana Sivasspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İstanbul Başakşehir evinde Medicana Sivasspor'u ağırladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bir maç ceza verdiği İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmayı tribünden izledi. Kıran kırana geçen mücadele 2-1 İstanbul Başakşehir üstünlüğüyle sona erdi. 

7. dakikada Medicana Sivasspor, Burhan Eşer'in golüyle öne geçti. Defansın arkasına sarkan ve sağ köşede topla buluşan Batuhan, ceza alanına girdi ve son çizgiden içeriye yerden ortasını yaptı. Arka direğe doğru hareketlenen Burhan Eşer, altıpastan plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.

21. dakikada İstanbul Başakşehir, Mahmut Tekdemir'le gole çok yaklaştı. Ceza alanı sağ köşesinden Enver Cenk Şahin'in içeriye yerden pasında meşin yuvarlağı kontrol eden Mahmut, uygun pozisyonda topa sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanını terk etti.

31. dakikada sağ kanattan Visca'nın ceza alanına ortasında, altıpasın gerisindeki Mehmet Batdal topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 1-0'lık Medicana Sivasspor üstünlüğüyle gitti. 

2. yarıda da ilk yarıda olduğu gibi kıran kırana bir mücadele vardı. Maçta dakikalar ilerledikçe İstanbul Başakşehir rakibi karşısında ciddi bir üstünlük kurdu. 60. dakikada Visca attığı golle mücasdelede eşitliği getirdi. 

Maçın 76. dakikasında Başakşehir'de deneyimli oyuncu Semih Şentürk oyuna girdi. Semih oyuna girdikten 3 dakika sonra mükemmel bir gol kaydetti ve skoru 2-1 yaptı. 2-1'in ardından iki takım da pozisyonlar bulsa da maçta başka gol sesi çıkmadı ve İstanbul Başakşehir sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Başakşehir bu galibiyetle ligdeki puanını 54'e yükseltirken, Sivasspor 34 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler