İstanbul Başakşehir: 3 - Gençlerbirliği: 1

İstanbul Başakşehir: 3 - Gençlerbirliği: 1

Spor Toto Süper Ligin 25. haftasında İstanbul Başakşehir evinde Gençlerbirliği'ni ağırladı. Karşılaşma 3-1 Başakşehir üstünlüğüyle sona erdi.

11 . dakikada Tayfun Pektürk'ün soldan ceza sahasına girerek yerden yaptığı sert şutu kaleci Ramazan Köse, sağına uzanarak kontrol etti.

23. dakikada Visca sağdan ceza sahasına girerek topu penaltı noktasının önündeki Perbet'e çıkardı. Perbet topu istediği gibi kontrol edemeyince kaleci Ramazan Köse kalesinden çıkarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda başka önemli pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında da dengeli bir mücadele vardı. Karşılaşmanın 68. dakikasında ise Gençlerbirliği'nin yıldızı El Kabir Tosic'e muhteşem bir asist yaptı. Topu filelere göndere Tosic takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın geride kalan dakikalarında Başakşehir eşitliği sağlamak için yoğun bir çaba sergiledi. Maçın 85. dakikasında Visca attığı şık golle maçta beraberliği sağladı. 88'de ise sahneye Doka çıktı. Doka attığı müthiş golle takımını 2-1 öne geçirdi.

Maçın uzatma dakikalarında Doka yine güzel bir gol attı ve skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmanın geride kalan bölümünde başka gol olmadı ve maçı İstanbul Başakşehir 3-1'lik skorla kazanmasını bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler