İstanbul BŞB: 1 - Gaziantepspor: 3 - İZLE

İstanbul BŞB: 1 - Gaziantepspor: 3 - İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında İstanbul BŞB'ye konuk olan Gaziantepspor, deplasmandan 3-1 galip ayrılarak Boz Baykuşları ateşe attı.

İki takımın da temkinli başladığı maçın ilk dakikalarında tempo düşüktü. Sırat köprüsünden geçen iki takımın önceliği, hata yapmamak olunca ilk 45 dakikada tempo neredeyese hiç yükselmedi. Öyle ki kaleyi bulan ilk şut gol oldu. 45+1. dakikada Ceza sahası dışınndan ayağının dışıyla çok güzel bir gol vuruşu çıkara Rostand, şık bir golle Gaziantepspor'u soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN - TIKLA

İkinci yarıda ise tempo daha yüksekti. Devreye hızlı başlayan İBB, beraberlik golü için yüklenmek isterken kalesinde ikinci golü gördü. 49. dakikada gelişen organize atakta gol vuruşunu yapan Sernas, Antep'i deplasmanda 2-0 öne geçirdi. Bülent Korkmaz Visca ve Tom hamleleri sonuç verince İBB, gol için vites yükseltti. Boz Baykuşları'ın aradığı gol ise penaltıdan geldi. 68. dakikada Visca yerde kalınca Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Holmen de top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek farkı bire indirdi. Ancak 83. dakikada Traore'den gelen gol maçın sonucunu ilan etti: 1-3.
 
Bu sonuçla Gaziantepspor 39 puana yükseldi. 33 puanda kalan İBB ise ateş hattının içine düştü.
 
İSTANBUL BŞB: 1 - 3 :GAZİANTEPSPOR
 
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEM: Hüseyin Göçek
 
İSTANBUL BŞB: Eduardo, Geraldes, Zayatte, Mahmut, Efe, Ekrem, Metin Depe, Holmen, Zenke, Doka (Dk. 57 Visca), Tevfik
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
 
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Serdar Kurtuluş, Binya, Kecojevic, Şenol, Turgut, Medunjanin, Bekir Ozan, Sernas, Rostand, Serdar Özbayraktar 
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
 
GOLLER: Dk. 45+1 Rostand, Dk. 49 Sernas, Dk. 70 Holmen, Dk. 83 Traore

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler