İstanbul Valisi Şahin Çankırılılar'ı misafir etti

İstanbul Valisi Şahin Çankırılılar'ı misafir etti

Vakıf ve ÇANDEF Başkanları ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ziyaret ederek yeni göreviyle ilgili olarak 'hayırlı olsun' temennisinde bulundular.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal ile Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve vakıf-federasyon yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet bugün İstanbul Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

Çok sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarete Federasyonu temsilen; İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanımız Sn. Zekeriya Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcısı Sn. İsmail Kılıçarslan, 1. Bölge Başkanı Sn. Arif Öztürk, 2. Bölge Başkanı Sn. Mustafa Çeştan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Haliloğlu, Vakfı temsilen; Vakıf Başkanı Sn. Sami Soydal, Başkan Yardımcısı Sn. Alişan Danacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Huriser Aşıcı, Sn Hasan Sunar ve Sn. Ekrem Arslan katıldılar.

Heyet; Federasyon ve Vakfın çalışmaları hakkında bilgi verilen valimize tarihi beşbin yıl öncesine uzanan İNANDIK VAZOSU’nun kaya tuzundan yapılmış benzeri ve el işlemesi seccade hediye edildi. Çandef Bülten Dergisinin son sayısının da takdim edildiği ziyaret valilik binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

vakif-candef-istanbulvalisi-resim-122.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler