İstanbulda baba cinneti: 3 ölü

İstanbul'da baba cinneti: 3 ölü

İstanbul Tuzla'da eşini ve iki kızını silahla vurarak öldüren baba olay yerinden kaçtı.

Olay Tuzla Aydınlı Mahallesi Sena Sokak Numara 9 bulunan 4 katlı binanın ikinci katında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre cinnet getiren baba, eşi ve iki kızını silahla vurarak öldürdü. 
 
İddiaya göre; Ömer Kaya, saat 16.00 sıralarında, Tuzla Aydınlı Mahallesi Sena Sokak Numara 9'da eski eşi Güllücan Özbir'le (54) yaşayan kızları Rojda ve Dilan Kaya'yı ziyarete gitti. Ömer Kaya, 20 yıl evli kaldığı eski eşi ve kızları ile bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında eski eşi ve kızları, Ömer Kaya'nın sevgilisi aleyhinde konuştu. Ömer Kaya, eski eşi ve kızlarını sevgilisi aleyhinde konuşmamaları konusunda uyardı. Tartışma kavgaya dönüştü. Ömer Kaya, yanında getirdiği tabancayı çıkartarak eski eşi ve 2 kızına ateş etti. Ömer Kaya, evden kaçarken, mahalle sakinleri silah sesleri üzerine polise haber verdi. Polis olay yerine geldi. Polis, evde, Güllücan Özbir, Rojda ve Dilan Kaya'nın hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.
 
Evde ve çevresinde yapılan incelemede olayda kullanılan silahın izine rastlanmadı. Polis, Ömer Kaya'yı her yerde arıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler