İstanbulda bombalı sabah! İZLE

İstanbul'da bombalı sabah! İZLE

Maltepe'de patlama oldu, Kartal'da zaman ayarlı bomba bulundu.

Maltepe Kaymakamlığı'na atılan ses bombası, ikinci katın camına çarparak bahçeye düşüp patladı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

"GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"
Patlama ihbarıyla birlikte bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde güvenlik şeridi oluşturan ekipler, incelemelerini sürdürüyor. Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, “Patlamaya ses bombası neden olmuş. Kritik bir dönemdeyiz. İnşallah önemli bir şeyler yaşanmadan atlatırız. Biz görevimizin başındayız.” dedi. .
 
ZAMAN AYARLI BOMBA İMHA EDİLDİ
Kartal Belediyesi Halk Kütüphanesi girişine bırakılan el yapımı zaman ayarlı bomba, patlamaya saniyeler kala etkisiz hale getirildi.
 
Atalar Mahallesi Çanakkale Caddesi üzerinde bulunan Kartal Belediyesi Halk Kütüphanesi'ne ihbar üzerine gelen polis, güvenlik şeridi oluşturarak uzman ekiplere haber verdi. Uzman ekipler, kütüphane girişindeki şüpheli paketi titiz bir şekilde inceledi. İncelemede paketin zaman ayarlı el yapımı bomba olduğu belirlendi. Bombanın saat 08.00'de patlayacak şekilde ayarlandığı tespit edildi. Uzman ekipler, bombayı patlamaya saniyeler kala etkisiz hale getirdi.
 
ESAS BOMBA BU! BOMBACILAR KAMERADA !
Cevizli Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi’ndeki Maltepe Kaymakamlığı’nın güvenlik kameraları önceki gün saat 23.58’de, birinin elinde poşet bulunan maskeli iki kişiyi görüntüledi. Maskeli kişiler bir süre çevrede dolaştıktan sonra kameranın görüş açısından çıktı. İki kişi poşeti kaymakamlık bahçesinin duvarına bırakmıştı. Ancak kamera kaydını izleyen kimse olmadığı için durumdan şüphelenecek kimse de yoktu. Bomba tam 8 saat sonra, 07.58’de patladı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kaymakamlık binasının camları kırıldı. Patlamanın ardından çok sayıda polis ekibi kaymakamlık binasına sevk edildi.
 
SABAH FARK ETTİLER
 
Maltepe Kaymakamlığı’nın güvenlik kamerası kayıtları patlamadan sonra incelendi. Bombacılar da böylece görülmüş oldu. Polis kayıtları incelemek üzere aldı.
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler