İstanbulda kan donduran cinayet!

İstanbul'da kan donduran cinayet!

Şişli'de bir kadın, cinsel organını kestiği kocasını kalbinden 4 kez bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul - Şişli'de bir kadın, cinsel organını kestiği kocasını kalbinden 4 kez bıçaklayarak öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde 19 Mayıs Mahallesi Simge Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Nevşehir’de yaşayan İsmigül B. (55), minimal depresyon hastalığı sebebiyle tedavi görmek için kocası Mustafa B. (63) ile birlikte bir hafta önce Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyan oğullarının yanına geldi.
 
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören İsmigül B. ve eşi Mustafa B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çift arasında yaşanan şiddetli tartışmanın ardından İsmigül B., kocasını ekmek bıçağıyla kalbinden 4 kez bıçakladı. Öfkeli kadın daha sonra kocasının cinsel organını kesip, vücudunun bazı yerlerini bıçakla çizdi. Cinayetin ardından kocasını yıkayarak kan izlerini yok eden ve temiz kıyafetlerini giydiren İsmigül B. oğlunu arayıp, “Babanı öldürdüm gel” dedi.
 
Eve dönen İsmigül B.’nin oğlu polise haber verince kadın gözaltına alındı. Hasta bakıcılığından emekli olduğu öğrenilen Mustafa B.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözaltına alınan İsmigül B. ise emniyete götürüldü. İsmigül B.’nin ilk ifadesinde, “Emir geldi, bıçakladım” dediği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
 
MİNİMAL DEPRASYON" TEŞHİSİ KONMUŞ
 
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Nevşehir'de oturan İsmigül B., ile Mustafa B.'nin Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan oğullarının yanına bir hafta önce geldikleri öğrenildi. Deprasyon tedavisi gören İsmigül B., İstanbul'da da doktora göründü. İsmigül B.'nin, tedavi için geldiği İstanbul'da önce Şişli Etfal Hastanesi'ne gittiği burada "Minimal deprasyon" teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.
 
YAKINLARI "EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜYORDU"
 
Öte yandan bazı yakınlarının iddia ettiği İsmigül B.'nin yıllardır eşinden şiddet gördüğü için cinayeti işlemiş olabileceği ihtimalinin araştırıldığını söylediler. İsmigül B.'nin ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler