İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü 10 yaralı

İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü 10 yaralı

D-100 Karayolu'nun Tuzla kesiminde bir minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Tuzla'ya gitmekte olan Gebze-Harem minibüsü, D-100 Karayolu Tuzla Köprüsü'nde kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak yolun karşı tarafına geçen minibüs, Kocaeli'nden İstanbul'a seyir halinde olan 41 TR 4521 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi araç içinde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Minibüsün içerisinde bulunan yolculardan 10'u da yaralandı. Kazada yaralıların bir kısmının isimleri şunlar; Nuran Kaşık, Hüseyin Çelen, Hasan Burak, Übeydullah Kaşık, Turgut Akkaya ve minibüs şoförü Ü.Ö. Bu arada, minibüs ile otomobil çarpıştığı esnada seyir halinde olan bir otomobil de kazayı ufak hasarla atlattı. Kazayı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.

D-100 KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI
Polis, D-100 Karayolu'nu çift yönlü trafiğe kapattı. Yoğun trafik nedeniyle kazanın olduğu İstanbul istikametine ambulans ekipleri ters yönden geldi. Yaralılar, 112 Acil ekipleri tarafından çevre hastanelere götürüldü. Otomobilin içinde can veren 2 kişi ise araç içerisinde sıkıştıkları için itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkarıldı. 2 kişinin cenazesi Tuzla Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Minibüsü kullanan hafif yaralı şoför Ü.Ö ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

D-100 YENİDEN AÇILDI
Kazaya karışan minibüs ve otomobil çekiciye yüklenerek yol açıldı. Belediye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından D-100 Karayolu tekrar çift yönlü olarak trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler