İstanbul'da polise silahlı saldırı: 1 şehit

İstanbul'da polise silahlı saldırı: 1 şehit

İstanbul Arnavutköy'de operasyona giden polise ateş açıldı. Saldırıda bir polis şehit oldu, bir emniyet müdür yardımcısı yaralandı. Saldırgan ölü ele geçirildi.

İstanbul Arnavutköy’de emniyet güçlerinin düzenlediği bir narkotik operasyonunda polislere ateş açıldı. Saldırıda bir polis şehit olurken  bir emniyet müdür yardımcısı da yaralandı. Saldırgan saatler süren operasyonun ardından ölü ele geçirildi.

POLİS REHİN ALINDI
Edinilen bilgiye göre olay saat 12:30 sıralarında meydana geldi. Ömerli köyünde uyuşturucu satıcılarının bulunduğu  bir adrese operasyon için giden narkotik polislerine ateş açıldı. Açılan ilk ateşte bir polis memuru ile emniyet müdür yardımcısı yaralandı. Yaralı polis memurunun evin içine alınarak bir süre rehin alındığı daha sonra bırakıldığı öğrenildi. İlerleyen dakikalarda yaralı polisler ambulanslarla Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

OPERASYON SONA ERDİ
Saldırı üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gecekondunun etrafının çevrildiği ve yaklaşık 2 saat süren operasyon Seyfettin Genç isimli saldırganın öldürülmesiyle son buldu.

HASTANEDEN ACI HABER GELDİ
Operasyonun ardından hastaneden acı haber geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler