İstanbul'daki Çankırılı aday adaylarını ÇANDEF biraraya getirdi

İstanbul'daki Çankırılı aday adaylarını ÇANDEF biraraya getirdi

ÇANDEF'in düzenlediği sabah kahvaltısına ilgi büyüktü.

ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz, gerçekleştirilen organizasyonla ilgili olarak "Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) olarak Samandıra'da Bervaze Restaurant'da 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde farklı siyasi partilerden milletvekili aday adayı olan 11 hemşehrimizin, siyasi parti il ve ilçe başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin, Federasyon ve Vakıf yönetim kurulu üyelerimizle birlikte dernek başkanlarımızın katıldığı kahvaltılı 'milletvekili aday adayı tanıtım ve istişare toplantımızı' gerçekleştirdik. Siyasi arenada yarışa giren milletvekili aday adayı hemşehrilerimize başarılar dilerken, toplantımıza katılanlara da şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

ÇANDEF'in düzenlediği sabah kahvaltısı organizasyonuna AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Cıvan, Çankırılı belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile Birlik Başkanları, Vakıf yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltıya katılanlar arasında halen MHP, Saadet Partisi aday adayları ile CHP İstanbul Kadir Gökmen Öğüt ve AK Parti İstanbul 1. Bölgeden aday adayı Erdal Yılmaz da bulundu.

candef-istanbul-adayadaylari-resim-03.jpg

7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN ÇANKIRILI İSİMLER

1. BÖLGE
Erdal Yılmaz (AKP)
Olcay Karaot (AKP)
Kadir Gökmen Öğüt (CHP)
Hasan Benli (MHP)
Mehmet Dereli (MHP)

2. BÖLGE
Av. Muhammed Emin Akbaşoğlu (AKP)
Av. Fatih Erol (AKP)
Mevlüt Kandemir (AKP)
Erdem Köse (AKP)

3. BÖLGE
Yaşar Çeribaş (Saadet Partisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler