İstanbuldaki Çankırılı sandık başında

İstanbul'daki Çankırılı sandık başında

Vakıf ve Federasyon'da yeni yönetimler cumartesi ve pazar günü yapılacak seçimler sonucu belirlenecek.

İstanbul'da faaliyet gösteren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ile ÇANDEF'de seçimler cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilecek.

Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre ilk seçim Cumartesi (17 Mart 2012) günü Vakıf Genel Merkezinin bulunduğu Mecidiyeköy'deki adreste yapılacak. Vakıf Mütevelli Heyeti üyelerinin katılacağı genel kurulda mevcut başkan Eşref Harmandar ve listesi yeniden aday oluyor.

Yapılacak genel kurul ile ilgili olarak konuşan Başkan Harmandar "Bildiğiniz gibi vakıf yönetimi olarak Vakıflar Genel Müdürlüğünden tarafımıza tahsis edilen Fatih'teki yerin onarım ve tadilat işleri henüz tamamlanmadı. Yönetim olarak buraya taşındıktan sonra görevimizi bırakacağımızı ifade etmiştik. Cumartesi günü yapacağımız seçimli genel kurula bu yüzden zorunlu olarak yeniden aday olarak giriyorum. Verdiğimiz sözü yerine getirene kadar görevdeyiz" dedi.

Edinilen bilgilere göre vakfın taşınacağı yeni yer ile ilgili son ihalenin dün (13 Mart) gerçekleştirildiği ve binanın çevre düzenlemesinin önümüzdeki süreçte tamamlanacağı öğrenildi.

vahap-yartas-candef-aday-sozcu-resim-01.jpg

ÇANDEF'DE SEÇİM PAZAR GÜNÜ

İstanbul'da yaşayan Çankırılı'ların oluşturduğu ve kısa adı ÇANDEF olan federasyonun seçimli genel kurulu da pazar günü Mecidiyeköy'de gerçekleştirilecek.

İşadamı Vahap Yartaş'ın başkan adayı olarak girdiği genel kurula katılımın yüksek sayıda olması beklenirken, seçimin galibinin de şimdiden belli olduğu kanaati oldukça yaygın.

Seçimlere sayılı gün kala başkan adayı Vahap Yartaş Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Pazar günü gerçekleştirilecek ÇANDEF Kongresi ile Çankırı insanı, İstanbul'da kendisini temsil edecek, kendi sesini duyurabilecek ve de Çankırı adına güzel hizmetler ortaya koyabilecek bir yönetimi göreve getirecek. Halisane olarak çıktığımız bu yolda yüce mevlanın bizleri utandırmamasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler