İstanbulun göbeğinde anne vahşeti!

İstanbul'un göbeğinde anne vahşeti!

Polisler daireye girdiklerinde dehşet verici manzara ile karşılaştı...

Sancaktepe'de, cinnet getiren anne, 11 yaşındaki oğlunu baltayla başına vurarak öldürdü. İlaç içerek intihar teşebbüsünde bulunan kadın, hastaneye kaldırıldı. 

Olay, Nur Yolu Nimet Sokak Numara 5'teki 3 katlı binanın en üst katında dairede meydana geldi. İddialar göre; daha önce iki defa evlilik yaptığı öğrenilen S. Kılınç, eşinin boşanmak istemesi nedeniyle bunalıma girdi. Bir anda cinnet getiren öfkeli kadın, 11 yaşındaki oğlu Hüseyin Kılınç'ın başına baltayla vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan çocuk, olay yerinde yaşamını yitirdi. 
 
Daha sonra S. Kılınç, ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Gürültü üzerine eve gelen komsuları, korkunç manzara ile karşılaştı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, incelemelerde bulundu. Yaşadığı belirlenen S. Kılınç hastaneye kaldırıldı. Oğlu Hüseyin Kılınç'ın cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
 
Komşuları, S. Kılınç'ın sorunlu bir kişiliğe sahip olduğunu, zaman zaman eşi ve çocuklarıyla sorunlar yaşadığını söyledi.
 
Hastanede tedavisi tamamlanan zanlı, gözaltına alınarak Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Burada sorgulanan kadın Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Bu sırada içinde balta olduğu tahmin edilen delil torbası da polis aracına konuldu.
 
BU OLAY BOŞANANLARA DERS OLSUN
 
S. Kılınç, cinayeti eşinin kendisinden boşanmak için işlediğini söyledi. Kadın, "Bu olay boşananlara ders olsun." dedi. 
 
S. Kılınç, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Polis aracından indirilen zanlı, cinayet işlediği için pişman olduğunu belirtti. Zanlı, "Bu olay ailelere ders olsun. Boşananlar çocuklarını düşünsün de ondan sonra boşansın." şeklinde konuştu. Zanlı, cinayeti eşinin kendisinden boşanmak isteği için işlediğini de söyledi. 
 
S. Kılınç'ın Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusu sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler