İstanbulun göbeğinde vahşet!

İstanbul'un göbeğinde vahşet!

Ev almak için biriktirdiği para için canından oldu.

Sultangazi’de bir eve giren kimliği henüz belirsiz kişi ya da kişiler, 3 çocuk annesi 43 yaşındaki Hürriyete Kiray’ı önce ağzını bantlayıp, ardından el ve ayakları bağladıktan sonra kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Saldırganlar, Kiray’ın ev almak için biriktirdiği yaklaşık 30 bin TL’lik ziynet eşyalarını da alıp kayıplara karıştı.

İddiaya göre, olay dün saat 12.00 sıralarında Esentepe Mahallesindeki 2869 Sokak Numara 66/4’te meydana geldi. 2 gün önce oğlunu askere gönderen Hürriyete Kiray, evde yalnız olduğu sırada henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kapıyı çaldı. Hürriyete Kiray’ın kapıyı açması üzerine saldırgan ya da saldırganlar zorla içeri girerek Kiray’ın bağırmaması için önce ağzını bantlayıp sonra el ve ayaklarını bağladı. Daha sonra Kiray’ın kalbinden başta olmak üzere 3 yerinden bıçakladı. Kanlar için yerde kalan Hürriyete Kiray, olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
EV ALMAK İÇİN BİRİKTİRMİŞTİ
Saldırganlar, Kiray ailesinin ev almak için biriktirdiği yaklaşık 30 bin TLdeğerindeki ziynet eşyalarını alarak kaçtı. Okuldan eve gelen Kerim Kiray, annesi kapıyı açmayınca babası Hüseyin Kiray’dan anahtarı alıp eve döndü. Kapıyı açtığında ise annesi Hürriyete Kiray’ı kanlar içinde buldu. Kerim Kiray durumu babasına ardından ise polise haber verdi. Yapılan incelemenin ardından Hürriyete Kiray’ın cesedi Adli Tip Kurumu’na kaldırıldı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
 
“HER ZAMAN HIRSIZLIK OLUYOR"
Adli Tıp Kurumu’na kardeşinin eşi Hürriyete Kiray’ın cenazesi almaya gelen Selim Kiray olaya isyan etti. Oturdukları mahallede neredeyse her gün hırsızlık yaşandığını anlatan Selim Kiray, “Cuma saatinde ben camiye giderken o esnada olmuş. Çocuk okuldan geliyor. Evden kapıyı açan olmuyor. Babasından anahtarı alıp eve girdiğinde annesinin cesedini buluyor. Eli kolu bağlı ağzı bantlı yatağın üzerinden ölü halde bulunuyor. Bu olayın hırsızlık olduğunu düşünüyoruz. Yıllardır ev almak istiyorlardı. Onun için biriktirdikleri yaklaşık 30 bin lira değerinde ziynet eşyası alınmış. Evin altı üstüne getirilmiş. Mahallede sürekli hırsızlık olayı yaşanıyor. Bu olayı evde altın olduğunu bilen birinin yaptığını düşünüyoruz. Biran evvel failin yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz. Mahallede sık sık hırsızlıklar yaşanıyor. Gün geçmiyor ki hırsızlık yaşanmasın. Para için çocukları öksüz bıraktılar" dedi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler