İşte Başbakan Erdoğan’ın mal varlığı

İşte Başbakan Erdoğan’ın mal varlığı

Başbakan Erdoğan’ın mal varlığının Başbakanlık sitesinde yazdığını belirten Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine çok sert cevap verdi.

İşte Başbakanlık sitesinde açıklanan Başbakan Erdoğan’ın mal varlığı…

AK Parti basın sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan’ın mal varlığına dair yapılan eleştirilere çok sert cevap verdi. Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında  “Başbakan çıkıp mal varlığını açıklayabiliyor mu?” diyerek çok sert açıklamalar yapmıştı. Erdoğan'ın mal varlığı ile ilgili açıklama ise bugün Hüseyin Çelik’ten geldi.

Hüseyin Çelik; "Başbakan çıkıp mal varlığını açıklayabiliyor mu diyor. Başbakanlığın sitesine lütfen girin. Başbakan bölümünü tıklayın. Başbakan özgeçmişinin altına koymuş ve sürekli güncelleniyor. Başbakan, başbakan olduğundan beri var. Her milletvekilliği döneminin başında her vekil mal beyanını meclise verir. Biz getirip de Sayın Kılıçdaroğlu'na verecek değiliz mal beyanımızı. Hangi kuruluş isterse alıp öğrenebilir. Bütün halka çağırda bulunuyorum. Başbakanlık.gov.tr'ye girin Başbakan bölümüne tıklayın ve mal varlığını görün." dedi.

Başbakanlık sitesinde Başbakan Erdoğan’ın malvarlığı aynen şu şekilde:

MAL BEYANI
16 Haziran 2011 tarihi itibariyle Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.

A - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ
Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)

B - BANKA VE MENKUL DEĞERLER
Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $
C- ALACAKLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler