İşte Bekir Bozdağa saldıran kişi!

İşte Bekir Bozdağ'a saldıran kişi!

'Gazeteciyim' dedi ama gerçek ortaya kısa sürede çıktı.

Başbakan Yarımcısı Bekir Bozdağ’a, bugün katıldığı Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde katıldığı Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde yumruklu saldırıda bulunan Hüseyin Satı’nın, 10 gün önce fotoğrafçı olarak çalıştığı Pazarcık Belediyesi’nden atıldığı ortaya çıktı. Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, "Hüseyin Satı, psikolojik sorunları olduğu için 7 ağustos itibariyle işten çıkarıldı" dedi.
 
Hüseyin Satı’nın, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yumruklu saldırıda bulunması, memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde herkesi şoke etti. Arkadaşları, psikolojik sorunları olduğunu ancak böyle bin şey yapmasını beklemediklerini söyledikleri Hüseyin Satı’nın sürekli sosyal medyadan hükümeti eleştiren paylaşımlarda bulunduğu anlattı.
 
DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara ise Hüseyin Satı’yı 10 gün önce yine psikolojik sorunları nedeniyle işten çıkardıklarını söyledi. CHP’li Başkan Dalkara, şunları söyledi:
 
"Belediyemizde fotoğrafçı olarak çalışıyordu. Ama herkese kendisini basın mensubu olarak tanıyordu fakat basın mensubu değildi sadece fotoğrafçıydı. Çok eğitimsiz bir kişiydi. Sürekli sosyal medya hesabı üzerinden hükümeti eleştiren paylaşımlarda bulunup insanlarla tartışan bir kişiydi. Sosyal medyada ki paylaşımlarından rahatsız oluyorduk ve bunun için defalarca uyarılarda bulunduk. Psikolojik sorunları vardı ve bu yüzden 7 Ağustos tarihiyle işine son verildi. Yoksul bir ailenin çocuğu, hayatta hiç başarılı olamamış bir kişi. Çabalamasına rağmen bir yere gelememiş ve hayalperest olarak sürekli kendini başka kimliklerle insanlara tanıtıyordu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler