İşte filmden kazandıkları para

İşte filmden kazandıkları para

Başrollerini dönemin en sevilen komedyenleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı "Düğün Dernek"in başarısı; herkesi şaşırttı.

Birçok rakibinin aksine son derece düşük maliyetle çekilen film; dün itibariyle 6 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. "Düğün Dernek"in hasılat rakamı ise Türk sinema tarihinde bir rekora ulaştı.

Filmi 21 Mart'ta ve yeni sahnelerle tekrar vizyona sokacaklarını açıklayan ekip; böylece Fetih 1453'ün yaklaşık 6 buçuk milyonluk seyirci rekorunu da kırmayı büyük oranda garantiledi.

Sivas'taki bir düğünde yaşanan komik olayları anlatan "Düğün Dernek"; özellikle başrol oyuncularının yüzünü güldürdü.

Takvim'in haberine göre filme başlamadan önce; belirli bir ücret almak yerine gişe hasılatından yüzde 15 pay isteyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir; deyim yerindeyse köşeyi döndü.

İşte filmden kazandıkları para:
60 milyonluk hasılat sayesinde kişi başı 9 milyon lira kazanç elde ettikleri konuşulan ikili; tarihin de en kârlı düğünlerinden birine imza attı.

Bu arada Düğün Dernek senaristi Selçuk Aydemir'in yapımcı olması için teklif götürdüğü Cem Yılmaz'ın da filmin gişe yapmayacağına inandığı için 60 milyonluk hasılattan olduğu söyleniyor!

Maliyeti: 3 milyon TL
Seyirci: 6.033.992
Hasılat: 59.759.779 TL
Hafta: 9

Film, Sivas'ta imece usulü düğün yapmaya kalkışan 4 kafadarın hikayesini anlatıyor.

Filmde rol almak için belirli bir ücret yerine gişeden yüzde 15 pay alan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in cebine; 60 milyonluk hasılat sayesinde kişi başı 9 milyon liranın girdiği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler