İşte gerçek cefakar Galatasaray taraftarı

İşte gerçek cefakar Galatasaray taraftarı

Sarı-kırmızılı taraftarlar onca olumsuz şartlara rağmen takımını yalnız bırakmadı: 37 bin 375.

Dün akşam oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Galatasaray - Juventus maçı UEFA tarafından bugüne verilmişti. Saat 15:00'da başlayan maçta kötü hava şartlarına rağmen 37 bini aşkın Galatasaray taraftarı stattaki yerini aldı.
 
HAFTA İÇİ VE ÖĞLEN OLMASINA RAĞMEN
Sarı-kırmızılı taraftarlar kötü hava şartlarının yanı sıra maçın hafta içi öğle saatinde oynanmasına rağmen takımını yalnız bırakmadı.
 
Diğer taraftan İGDAŞ bu sabah yaptığı açıklamada doğalgaz ısıtması için kendilerine başvuruda bulunulmadığını, dolayısıyla TT Arena Stadı'nda ısıtmanın olmadığını duyurmuştu. Onca zor şartların yanında ısıtmanın da olmaması her şartta takımının yanında olan Galatasaraylı taraftarları maça gitmekten alı koyamadı.
 
fenerbahcestadi-sozcu-resim-12.jpg
 
STATTA KONFOR YOK AMA YALNIZ BIRAKMADILAR
Fenerbahçe TV bugün yaptığı canlı yayında "Fenerbahçe tesisleri karla kaplandı, Saracoğlu Stadı kardan etkilenmedi" diyerek ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulunmuştu.
 
Galatasaraylı taraftarlar Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki gibi iyi şartlar altında olmasa da TT Arena'ya akın ederek zorlu mücadelede sarı-kırmızılı futbolculara itici güç oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler