İşte ilk müslüman süper kahraman!

İşte ilk müslüman süper kahraman!

'Bendeyar' adlı Müslüman karakterin maceralarının anlatıldığı filmin çekimleri tamamlandı

Superman uçma yeteneği ve sınırsız gücüyle kötüleri alt ederken Batman zekâsı ve özel araçlarıyla, Örümcek Adam ise bileğinden çıkan örümcek ağlarıyla dünyanın geleceğini, insanlığın onurunu kurtardılar. Yılların süper kahramanları artık yalnız değil. Çünkü artık İslamiyet’in de bir süper kahramanı var.

Amerikalı yönetmen Joel Leang’ın yönettiği ve İslamiyet’in ilk süper kahramanının maceralarını konu alan ‘Bendeyar’ adlı sinema filminin çekimleri tamamlandı. 14 Ekim’de Özen Film’in dağıtımıcılığıyla gösterime girecek olan filmde süper kahraman Bendeyar’ı canlandıran Ümit Olcay’a Şemsa Deniz Tolunay, Kazım Çarman, Yaşar Alptekin, Senai Demirci ve Yasemin Balık eşlik etti.

Yapımcı Haşim Akten’in İslamiyet’i terör dini olarak görenlere karşı cevaben çektiği Bendeyar’da bütün insanların kardeş olduğu, terörün dininin olmadığı ve Mevlânâ’nın hayata bakış açısının altı çizildi.

Bu sezon ‘Al Yazmalım’ adlı televizyon dizisinde ‘Ahmet’i canlandıracak olan Ümit Olcay’ın karakterize ettiği Bendeyar, film boyunca dünyayı karıştırmaya yönelik eylemlerde bulunan Amerikalı ajanlara karşı mücadele edecek. Bendeyar, telepatiyle kötüleri etkisiz hale getirirken “Hangi ülkenin vatandaşı olduğun veya dinin önemli değil. Kötüysen karşında beni bulacaksın” mesajı verecek.

İKİ GALA YAPILACAK
Bendeyar filmi için biri İstanbul’da diğeri Mekke’de olmak üzere iki gala düzenlenecek.

Bendeyar karakteri tıpkı Matrix’in Neo’su gibi giyinmeyi tercih ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler