İşte Ronaldinho'nun önündeki teklif

İşte Ronaldinho'nun önündeki teklif

Beşiktaş 1. yıl için 4 milyon Euro, 2. yıl için 4.5 milyon Euro teklif etti. Teklifteki 500 bin Euro’luk fiyat artışı dikkat çekti. Şimdi siyah beyazlılar cevap bekliyor.

Geçtiğimiz gün Beşiktaş yönetimi bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, siyah beyazlı yöneticiler Ronaldinho’nun transferini oyladı. Ve tam 1’e 15 oy ile Brezilyalı futbolcunun transferi onaylandı. Bu güvenoyunun ardından gözler tekrar telaşlı bekleyişe çevrildi. Birkaç gün içinde Assis’ten gelecek yanıt merak edilmeye başlandı.

Beşiktaşlı yöneticilerin menajer Furkan Şenol ve Assis’le yaptığı son görüşmede Ronaldinho’ya sunulan rakamlar da ortaya çıktı. Siyah beyazlıların, 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu oyuncunun ağabeyi Assis, yıllık ücretin yüksek bir rakam olmasını istedi.

ANTALYA KAMPINA KATILABİLİR
Yapılan pazarlıklar sonucunda Beşiktaş, kademeli olarak artış sözü verdi. Ve Ronaldinho için Assis’e, son teklif olarak ilk yıl için 4 milyon Euro, 2. sene için 4.5 milyon Euro önerildi. Siyah beyazlı yöneticiler, dünyanın şu anda en ses getirecek transferlerinden birini bitirmeye çok yaklaştıkları için heyecanlı olduklarını belirtti.

Bilindiği üzere Atletico Mineiro’nun Ronaldinho’ya önerdiği rakam, Beşiktaş’ın yıllık teklifinin altında... Assis ve Ronaldinho’dan olumlu yanıt geldiği takdirde tecrübeli futbolcunun Beşiktaş’ın Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ ÇILGINCA
Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil, “Ronaldinho’ya Beşiktaş’ın önerdiği ücrete çıkmamız imkansız” dedi.

Brezilyalı Ronaldinho’nun transferinde Beşiktaş’ın rakiplerinden biri olan Atletico Mineiro’nun Başkanı Alexandre Kalil, çarpıcı açıklamalar yaptı. Globo Esporte’ye konuşan Kalil, şunları söyledi... 

- Assis bana attığı mesajda görüşmemizin her zaman olduğu gibi kısa süreceğini söyledi. Ronaldinho kalibresindeki bir oyuncu gitmek istiyorsa gider. Biz teklifimizi sunup yanıt bekleyeceğiz.

- Beşiktaş’ın sunduğu teklif çılgınca. Bizim bu rakama çıkmamız imkansız. Planlarımız dahilinde bir teklif sunacağız. Ronaldinho kabul eder mi bilemem.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Atletico Mineiro’nun Ronaldinho’ya yıllık yaklaşık 3 milyon Euro önerdiğini söylemişti.

GİŞEDEN EN AZ 16 MİLYON LİRA
Beşiktaşlı kurmayların gözünden Ronie maliyeti:
1- Ligin ikinci yarısı için Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndan Olimpiyat Stadı'na taşınırız.
2- Kış şartlarına, Olimpiyat Stadı'nın ulaşım sıkıntısına karşın ortalama 50 bin kişiye oynarız.
3- Maç başına elde edeceğimiz gişe geliri 2-2.5 milyon TL olur.
4- İkinci yarıda iç sahada oynayacağımız toplam 8 maç var. Kasamıza girecek en az rakam 16 milyon TL olur.
5- Forma satışı ve Ronaldinho'nun reklamlarda oynamasıyla da maliyetin çok önemli bir bölümünü çıkarmış oluruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler