İşte taraftar işte şampiyon! Bursaspor kupasını aldı

İşte taraftar işte şampiyon! Bursaspor kupasını aldı

Futbolda devrim... Bursa Atatürk stadı yeşil beyaz

renklere büründü.. Şampiyon Bursaspor binlerce taraftarının önünde düzenlenen törenle kupasına kavuştu.

Tebrikler Bursaspor... Tebrikler Bursaspor taraftarı... Helal olsun sizlere... Zor denileni, şampiyon yapmazlar denileni başardınız... Tabuları yıktınız... Ne söylesek az... Bu bir devrim... Timsahların devrimi... Türk futbolunun 5. büyüğü Bursaspor... Bu sezonun en büyüğü... 2009-2010 sezonu Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor, kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'den aldı.

Kurulduğu tarihten bu yana ilk kez şampiyon olan Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor'dan sonra Anadolu İhtilali'ni gerçekleştiren ikinci takım olmayı başardı.

KUPA TÖRENİ PLATFORM YERİNE ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSTE!
Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor, kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in elinden aldı.

Bursasporlu futbolcuları taşıyan üstü açık otobüs, kentteki "şampiyonluk turu"nun ardından saat 20.15'te stada giriş yaptı. Futbolcuları, stadı dolduran yaklaşık 40 bin yeşil-beyazlı taraftar adeta bağrına bastı.

MEHTER TAKIMI KARŞILADI!
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuları taşıyan otobüs, stada girişte Mehter Takımı tarafından karşılandı.

ŞAMPİYON BURSASPOR
Futbolcuların stada girişiyle saha kenarında bekleyen taraftarlar, otobüsün yanına akın etti. Havai fişeklerin atıldığı, ışıklı lazer gösterilerinin yapıldığı stat içindeki kutlamalarda futbolcular, taraftarlarla birlikte "şampiyon Bursaspor" tezahüratı yaptı.

ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM
Taraftarlar, tezahüratlarda başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı da unutmadı. "En büyük başkan, bizim başkan", "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" tezahüratlarına, Yazıcı ve Sağlam, alkışlarla ve Bursaspor kaşkollarını sallayarak karşılık verdi.

KUPAYI ÖZGENER VERDİ
Stat içinde yapılması planlanan kutlama yoğunluk nedeniyle iptal edildi. Bunun üzerine TFF Başkanı Mahmut Özgener, Bursasporlular'ın bulunduğu üstü açık otobüse davet edildi.

Başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı kucaklayarak kutlayan Özgener, daha sonra tüm futbolculara şampiyonluk madalyalarını taktı.

Futbolcuları da sarılarak kutlayan Özgener, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Ömer Erdoğan'a verdi. Ömer Erdoğan'ın şampiyonluk kupasını kaldırmasıyla stat içindeki coşku doruğa ulaştı.

KISKANANLAR ÇATLASIN
Havai fişek ve ışıklı lazer gösterileri eşliğinde Bursasporlu taraftarlar, "Kıskananlar çatlasın" şeklinde tempo tuttu.

Atatürk Stadı "şampiyon" tezahüratlarıyla inlerken kupa, üstü açık otobüs üzerindeki futbolcuların tek tek ellerinde dolaştırıldı. Kupanın verilmesinin ardından kutlama töreni sona erdi.

Futbolcular, stadı yine üstü açık otobüsle terk ederken, taraftarlar bir süre daha stadın içinde kaldı. Bazı taraftarlar takımın ayrılmasından sonra da tezahüratlarına devam etti.

TÖREN ÖNCESİ NELER YAŞANDI?
ŞAMPİYON GELİYOR!

Bursasporlu futbolcular Özlüce Tesisleri'nden üstü açık otobüsle yola çıktılar ve yol boyunca binlerce taraftarın coşku dolu gösterileri arasında Atatürk Stadı'na şampiyonluk törenine geldiler.

KUPA BURSA'DA
Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'a verilecek "Şampiyonluk Kupası" Bursa'ya getirildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl'ı taşıyan özel uçak, Yenişehir Havaalanına indi. Mahmut Özgener ve Levent Kızıl ile şampiyonluk kupasını, bir grup Bursaspor taraftarı karşıladı. Yenişehir Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Orhan Torun'un kızı Bilge Torun, Mahmut Özgener'e, "Başkanım kupayı bir kez kaldırabilir miyim?" dedi. Özgener'in kabul etmesi üzerine Bilge Torun, şampiyonluk kupasını kaldıran ilk Bursalı oldu.

ŞAMPİYONLUK TURU
Bursa Özlüce tesislerinden üzeri açık otobüsle şehir turuna çıkan Bursasporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu, şampiyonluk sevincini onbinlerce Bursalı ile paylaştı.

STAD YEŞİL-BEYAZ
20 bine yakın Bursaspor taraftarı Bursa Atatürk Stadını doldurdu. Şampiyonluk kupası, bu akşam Bursa Atatürk Stadında düzenlenen törenle Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'a verildi.

GECE BOYU EĞLENCE
Bursasporlu futbolcular, yönetim ve teknik heyet şampiyonluğu gece boyunca bir gece kulübünde kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler