İşte tarşılan o GOL  -  İZLE

İşte tarşılan o GOL - İZLE

FB Başkanı Aziz Yıldırım'ı tutuklanması ile açılan "şike dosyası"nın önemli maçı Fenerbahçe - Sivasspor karşılaşmasında Selçuk'un golü...

Sarı lacivertlilere şampiyonluğu getiren son hafta karşılaşmasında Selçuk’un uzaktan yavaş gelen şutunu engelleyemeyen file bekçisi gözaltında. F.Bahçe maçında hatalar yapan Diego da tartışılıyor.

SİVAS deplasmanı, ligin son maçında Fenerbahçe’nin mutlak kazanması gereken bir karşılaşmaydı. Nitekim sarı lacivertliler, karşılaşmadan 4-3 galip ayrılırken maç içindeki birçok olay tartışılmıştı. Özellikle kırmızı beyazlıların kalecisi Korcan Çelikay’ın, Selçuk Şahin’in uzaktan gelen ve rahatlıkla kurtarabileceği şutunda topu kalesinde görmesi spekülasyonları beraberinde getirmişti. İşte incelemeye alınan maçlardan hem Sivasspor-F.Bahçe hem de Eskişehirspor-F.Bahçe karşılaşmalarında yaşananlar...

Sivasspor-Fenerbahçe maçı

a- Tribünlerin büyük bölümü F.Bahçe’ye verildi

Karşılaşma Sivas’ta oynanmasına rağmen tribünlerin büyük bölümünün Fenerbahçeli taraftarlara ayrılması tartışma yaratmıştı. Trabzonspor kanadı büyük tepki vermiş ve bu durumu adaletsizlik olarak nitelenmişti.

b- Sivassporlu Korcan’ın yediği hatalı gol

Karşılaşmanın 41. dakikasında Selçuk Şahin yaklaşık 25 metreden sert bir şut çekmiş, Sivas kalecisi Korcan’ın kucağına doğru giden top son anda sekmiş ve ellerine çarparak ağlara gitmişti. Korcan’ın yaptığı hata çok tartışılmıştı.

c- Mecnun Otyakmaz’ın yaptığı 4 işareti

Mecnun Otyakmaz karşılaşma devam ederken eliyle 4 işareti yapmış ve maçın skorunu söylüyor şeklinde yorumlanmıştı. Sivasspor Başkanı daha sonra bu hareketinin maçın skoru ile ilgili olmadığını belirtmişti.

sivas-foto-mecnun-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler