İşten çıkarılma cinneti - İZLE

İşten çıkarılma cinneti - İZLE

İstanbul'da meydana gelen olayda, polis üzerine köpük gelen saldırganı yakaladı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Beyoğlu’nda, işten atıldığı için öfkelenen Hamit F., alacakları bulunduğu iddiasıyla patronunun işyerini bastı. İşyeri çalışanlarını elindeki demir çubukla korkutarak dışarı çıkartan öfkeli seyis, dükkanı ateşe verdi. İtfaiyenin yangını söndürdüğü sırada üzerine köpük geldiği için sinirlenerek dışarı çıkan Hamit F., polis tarafından karga tulumba yakalandı.

Olay, saat 10.30 sıralarında, meydana geldi. Yarış atlarının bakıcılığını yapan Hamit F., bir süre önce işten çıkarıldı. İşten çıkarıldığı için öfkelenen seyis Hamit F., alacakları bulunduğunu iddia ettiği eski patronunun işyerine geldi. Eski işverenini bulumayan öfkeli seyis, yanında getirdiği demir çubukla etrafı kırıp dökmeye başladı. Hamit F., demir çubukla korkuttuğu çalışanları dışarı çıkarttı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polisi gören seyis Hamit F., işyerinin 2’nci katına çıkarak camları kırmaya başladı. Polisin tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Hamit F., yanında getirdiği benzin bidonunu göstererek, "Beni mahkemeye verip şerefimle haysiyetimle oynayan Taki yarım saat içinde işyerine gelmezse ben bu işyerini yakarım. Yanıma gelecek olanları da yakarım" diye bağırdı. 

Yanına gelecekleri yakacağını söyledi. Bunun, polis olay yerine itfaiye, sağlık ekibi ve takviye polis ekibi istedi.

Bu sırada, öfkeli seyis işyerini ateşe verdi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için içeriye köpük sıktı. Köpüğün bir kısmının üzerine gelmesine sinirlenen Hamit F., dışarı çıktı. Öfkeli seyisin dışarı çıkmasını fırsat bilen polisler, Hamit F.’in üzerine atlayarak karga tulumba yakaladı. Hamit F., gözaltına alınarak Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayların yatışmasının ardından işyerine gelen dükkan sahibi, bir kısmı yanan işyerini gezdikten sonra polislere ifade verdi.

kaynak: hurriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler