İsveçli turiste tecavüz iddiası

İsveçli turiste tecavüz iddiası

25 yaşındaki Anna Christina J., tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvurdu.

TATİL için geldiği Antalya’da gittiği barda tanıştığı 3 kişinin evine giden İsveçli turist 25 yaşındaki Anna Christina J., tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvurdu. Gözaltına alınan 3 kişiden 29 yaşındaki Ertan Ç., kadınla kendi isteğiyle birlikte olduğunu, diğer arkadaşlarının ilişkiye girmediğini söyledi.

Antalya’ya tatile gelen İsveçli turist Anna Christina J., polise giderek tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’ne götürülen ve burada tercüman aracılığıyla ifadesi alınan Anna Christina J., "Eğlenmek ve bir şeyler içmek için bir bara gitmiştim. Burada tanıştığım 3 arkadaşla bir süre sohbet ettim. Sonra birlikte bardan çıkıp başka bir gece kulübüne giderek eğlendik. Gece geç saatlerde bar kapanacağı için beni evlerine davet ettiler. Ben de bu teklifi kabul ettim ve birlikte 3 erkeğin yaşadığı eve gittim. Evde de alkol aldıktan sonra erkeklerden Ertan Ç. bana tecavüz etti. Sonra bayıldım, diğerlerinin de benimle ilişkiye girip girmediğini hatırlamıyorum. Şikayetçiyim" dedi.

 Şikayet üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini belirledi. Muratpaşa İlçesi Güllük Caddesi üzerinde bulunan eve baskın düzenleyen polis, Ertan Ç., 20 yaşındaki Ömer Faruk B. ve 25 yaşındaki Tolunay D.’yi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Anna Christina J. tarafından da teşhis edildi. Şüphelilerden Ertan Ç., ifadesinde turist kadınla ilişkiye girdiklerini doğrulayarak zorla bir şey yapmadığını ve kadının kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiklerini, diğer iki arkadaşının ise kadınla birlikte olmadığını, kendileri odada birlikte olurken, Tolunay ve Ömer Faruk’un yan odada televizyon seyrettiğini anlattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler