İsviçre: 2 - Ekvador: 1

İsviçre: 2 - Ekvador: 1

İsviçre, 90+3'de maçı kazanmasını bildi...

2014 Dünya Kupası E Grubu'nun ilk maçında İsviçre ile Ekvador karşı karşıya geldi. Brezilya'nın başkenti Brasília'daki Nacional Stadı'nda oynanan mücadele 2-1'lik İsviçre galibiyetiyle sonuçlandı. 

Maça hızlı bir başlangıç yapan iki takım da karşılıklı pozisyonlar buldu. Karşılıklı ataklarla geçen ilk 15 dakikanın ardından rakibinin üzerindeki baskısını arttıran Ekvador karşılaşmanın 22. dakikasında Enner Valencia'yla 1-0 öne geçti. 

Golden sonra hareketlenen maçta iki takım da bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve takımlar soyunma odalarına 1-0'lık Ekvador üstünlüğüyle gitti. İkinci yarının başlamasıyla Ekvador kalesindeki ataklarını yoğunlaştıran İsviçre çok geçmeden 48. dakikada Mehmedi'yle golü buldu ve skora eşitliği getirdi. Golün de verdiği ivmeyle rakip alandaki ataklarını daha da sıklaştıran İsviçre Drmic ve Shaqiri'yle çok önemli pozisyonlar buldu ancak skor top ağlara gitmedi. 

Maçın uzatmalarının oynandığı 90+3'de oyuna 75. dakikada dahil Seferovic attığı golle takımına 3 puanı kazandırdı. Bu sonuçla İsviçre gruptaki puanını 3'e yükseltirken, Ekvador 0 puanda kaldı.

İsviçre gruptaki 2. karşılaşmasını Fransa'yla, Ekvador ise Honduras'la 20 Haziran'da oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler