İsviçre Federal Mahkemesi'nin Fenerbahçe kararı

İsviçre Federal Mahkemesi'nin Fenerbahçe kararı

İsviçre Federal Mahkemesi, F.Bahçe’nin başvurusuyla ilgili 1 Eylül’de nihai kararını verdi. Başvuru reddedildi ve son kapı da kapandı.

İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe kararını açıkladı. Sarı-Lacivertliler’in, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için yaptığı itiraz kesin olarak reddedildi.

Habertürk Gazetesi, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğini öne sürürken, kararın 1 Eylül’de verildiği belirtildi. Kararda Fenerbahçe’nin yaptığı savunma da yer aldı.

İşte o dikkat çekici savunma:

“Temmuz 2014’te Türkiye’de birçok polis memuru tutuklanmıştır. Bu soruşturma kapsamında soruşturmayı yürüten polis memurları delilleri sahte üretmekten tutuklanmışlardır. Mahkemenin (UEFA) verdiği karar bu polislerin ürettiği sahte deliller üzerinden oluşmuştur. Şunu da belirtmek isteriz ki takımın yöneticilerine karşı yapılan suçlamalar Türk yargısı tarafından bozularak yeniden bir davanın görülmesi için karar verilmiştir.”

FENERBAHÇE KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA
Fenerbahçe Kulübü, UEFA tarafından Avrupa kupalarından 2 yıl men edilmeleriyle ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) verdiği onama kararı aleyhine İsviçre Federal Mahkemesi'nde açtıkları davanın devam ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler