İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı'na Bora Kanat getirildi

İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı'na Bora Kanat getirildi

İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı'ndan istifa eden Çetin Kapdan’ın koltuğuna eski İl Yönetim Kurulu üyesi olan Muhittin Bora Kanat getirildi.

İYİ Parti Genel Merkezi'nden yapılan çağrı üzerine istifa eden il başkanlarının yerine atamalar devam ediyor. Bu kapsamda 7 il başkanının daha ataması gerçekleştirildi. Yİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 7 il başkanının daha atamasının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Genel Merkez'in, 'yenilenme' çağrısına destek veren il başkanları ve yönetimlerin istifalarının tamamlanmasının ardından en son yapılan atamalarla birlikte 70 il başkanı belirlenmiş oldu.

Yazılı bir basın açıklamasıyla atamaları duyuran Koray Aydın, "Yeniden yapılandırma çalışmalarımız 81 ilimizin tamamını kapsayacak şekilde aynı şevk ve kararlılıkla sürdürülecektir. İl başkanlıklarımızda yürüttüğümüz çalışmalarımızın ardından belirlenen ilçe teşkilatlarımız da yeniden yapılandırma programına dahil edilecektir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı görevine getirilen Bora Kanat'ın, 1999-2004 yılları arasında CHP'den Kurşunlu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Kanat'ın oğlu olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler