İZÇANDERde 2. Yayla dönemi

İZÇANDER'de 2. Yayla dönemi

İZÇANDER'de olağan genel kurul yapıldı ve Av. İbrahim Yayla bir kez daha başkan seçildi.

İzmir Çankırılılar Derneği (İZÇANDER) Olağan Genel Kurulunu bugün dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Av. İbrahim Yayla'nın yeniden başkan seçildiği genel kurulda, Divan Kurulu Başkanlığını Lütfü Tarhan yaparken, Hatice Karatatar ve Mustafa Başer divan heyetinde yer aldılar.
 
Yapılan seçimler sonrasında Av. İbrahim Yayla tekrar dernek başkanlığına seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
 
İbrahim Zencirci (Bşk. Yrd.), Av. Duygu Ertan Çağıran (Bşk. Yrd.), Atilla Karaaslan (Muhasip), Dr. Sülün Ermete (Gen. Sek.), Ali Fuat Yakın (üye), Hatice Özçağlar (üye), Mustafa Öğüt (üye), İsmail Arslan (üye).
 
Denetim Kurulu: Av. Emel Abalı, Celal Gürgen, Nusret Akabalı.
 
BAŞKAN YAYLA: ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUNLAŞIYOR
İZÇANDER Başkanı Av. İbrahim Yayla Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Gerçekleştirdiğimiz genel kurul ile İzmir'de yaşayan Çankırılı hemşehrilerimizin aralarındaki kaynaşma ve dayanışmayı daha da perçinleştirmek için çalışma programımız giderek yoğunlaşmakta. Dernek yapımız içerisinde oluşturduğumuz Kadın Kollarımız ile bu yolda önemli bir adım atmış oluyoruz. Bununla birlikte 28 Nisan'da gerçekleştireceğimiz 'keşkek günü' ile İzmir'de Çankırı insanının sergilediği birlikteliği beraberce yaşayacağız. Sonrasında Çankırı'ya düzenleyeceğimiz gezi ile Dernek faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.
 
Başkan Yayla sözlerini "Genel Kurul delegesinin şahsıma ve yönetimime göstermiş olduğu teveccühe de ayrıca teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.
 
cankiri-izcander-genelkurul-divan-sozcu-resim-041.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler