İZÇANDERden Çankırıspora destek

İZÇANDER'den Çankırıspor'a destek

İZÇANDER yönetimi Çankırıspor'u, Turgutlu deplasmanında yanlız bırakmadı.

Çankırıspor'u deplasmanlarda yanlız bırakmayan Çankırılı sivil toplum kuruluşları kervanına İZÇANDER de gönülden ve yürekten katıldı.

Mavi-Beyazlıların dün Manisa - Turgutlu'da oynadıkları Turgutluspor karşılaşması öncesi ve sonrasında İzmir Çankırılılar Derneği Başkanı İbrahim Yayla ve yönetim kurulu üyeleri adeta teyakkuza geçerek, Çankırıspor için seferber oldular.

Turgutluspor karşısında elde edilen beraberlik sonrasında başta Kulüp Başkanı Sevda Karaali olmak üzere teknik heyet ve futbolculara Gaziemir Tepe Tesislerinde yemek veren İZÇANDER yönetimi, takımın İzmir Havaalanından Turgutlu'ya gidiş geliş organizasyonunu da üstlendi.

Takımın Turgutlu deplasmanından dönüşü sonrası İzmir'de yaşanılanlarla ilgili olarak duygu ve düşüncelerini Sözcü18'e açıklayan Başkan Sevda Karaali "Çankırı'nın ve Çankırıspor'un büyüklüğüne yakışır bir ev sahipliği gösteren İzmir'deki hemşerilerime ve Dernek Yönetimi adına Başkan İbrahim Yayla'ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

SEVDA KARAALİ: DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
"Bir kez daha gördüm ki Çankırıspor, ülkedeki Çankırılılar'ı kapsayan bir kulübe dönüşme yolunda ciddi ilerleme kaydediyoruz. Hiçbir siyasi düşünce ayrımı gözetmeksizin, Çankırıspor'a verilen destek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Çankırı insanı bizleri deplasmanlarda yanlız bırakmıyor ve bizlere sahip çıkıyorlar. Manavgat'tan Sakarya'ya, İnegöl'den İstanbul'a kadar yurdun dört bir yanında yaşayan hemşehrilerimizin bu teveccühü ve ilgisi karşısında takımda yer alan teknik heyet ve futbolcularımız da ziyadesiyle mutlu ve sahip oldukları motivasyonlarına önemli katkı sağlıyor. İzmir'de yaşadıklarımız da bu paralelde gelişti. Dernek Başkanımız İbrahim Yayla başta olmak üzere, dernek yönetimine ve İzmir'de yaşayan hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum."

"TESİSLERDE BİR TAS ÇORBA İÇMEYE DAVET EDİYORUM"
Başkan Karaali sözlerini "Bizler kulüp yönetimi olarak doğru adım ve doğru projelerle yolumuza devam ediyoruz. Arzumuz Dünya üzerinde yaşayan Çankırılılar'ın iyiniyet ve dualarıyla bizleri desteklemeleridir. 18'de 18 projemize verilen desteğin devamı bizler adına önemlidir. Bunun yanısıra kulüp olarak gurbetteki hemşehrilerimizin Çankırı'ya yapacakları ziyaretlerde Çankırı insanının desteği ve gayretiyle ortaya çıkan ve tüm Türkiye'ye örnek teşkil eden Çankırıspor tesislerine uğramalarını, tesislerde bir tas çorbamızı ve bir bardak çayımızı içmelerini ve birlik, beraberlik, dayanışmanın örneği olan Çankırıspor tesislerini görmeyi ve bu mutluluğu bizimle birlikte paylaşmaya davet ediyorum ediyorum" diyerek tamamladı.

İZÇANDER BAŞKANI YAYLA:
MADDİ VE MANEVİ ÇANKIRISPOR'A DESTEK BORCUMUZDUR

izcander-ibrahimyayla-sevdakaraali-sozcu-resim-041.jpg

İzmir'de hizmet veren Çankırılılar Derneği (İZÇANDER) Başkanı Av. İbrahim Yayla, Turgutluspor karşılaşması sonrasında Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Çankırıspor'a nerede olursa olsun gücümüzün yettiği ölçüde destek çıkmayı kendimize görev addediyoruz" dedi. Başkan Yayla sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Çankırıspor'un Turgutlu deplasmanı öncesinde başlayan hazırlıklarımız, takımımızın İzmir'den ayrılışına kadar mevcut imkanlar çerçevesinde devam etti. Karşılaşmanın mesai saatleri içerisinde olması nedeniyle tribünlere yeterli taraftar desteği sağlanamadı ancak bizler dernek yönetimi olarak tüm gayretimizle Çankırıspor'un yanında olduk. Sözkonusu Çankırı ve Çankırıspor ise gerisi teferruattır. Çankırı'nın adının geçtiği her oluşumda bizler varız ve var olmanın da gayretini sürdüreceğiz. Dernek de, dernek başkanlığı da bir vesile. Yapılan icraatlerin altında Çankırı insanını biraraya getirme gayreti vardır."
 
Ligin son maçının Nazilli'de oynanacağına işaret eden Başkan Yayla "Bugünden itibaren Nazilli maçı ile ilgili organizasyon hazırlıklarımız başladı. Çankırıspor ligde başarılı da olsa başarısız da olsa gurbette yaşayan bizler Çankırı'nın isminin her yerde olumlu olarak seslendirilmesi yolundaki mücadelemiz sürecektir" dedi.
 
Başkan Yayla, maç sonrası takım ve futbolcularla birlikte yaklaşık 35 kişiye yemek organizasyonunda ev sahipliği yapan Gaziemir Tepe Tesisleri işletmecisi Ömer Faruk Kavutçu'ya da teşekkür ederek "Böylesi değerli işadamlarımıza dernek olarak bizlerin de sahip çıkması kaçınılmaz. Ben, sizlerin aracılığıyla Ömer beye teşekkürlerimi sunarken bölgedeki diğer işadamlarımızı da Çankırı konusunda daha fazla duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.
 
cankiri-izcander-ibrahimzencirci-sevdakarali-sozcu-resim-042.jpg
 
28 NİSAN'DA KEŞKEK GÜNÜ
İZÇANDER Başkanı Av. İbrahim Yayla "13 Nisan'da olağanüstü genel kurulumuz yapılacak. Yönetim kurulunu daha güçlü bir hale dönüştürmenin gayretindeyiz. Akabinde 28 Nisan pazar günü 6 yerel sanatçımızın da katılacağı 'keşkek günü' tertipledik. Gaziemir Tepe Tesislerinde gerçekleşecek olan böylesi bir organizasyonumuza üyelerimizin büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum" dedi ve sözlerini "Haziran ayı içerisinde de Çankırı'ya bir gezi düzenleyeceğiz. Bu vesile ile Çankırı'daki büyüklerimize sesleniyorum. Bizleri unutmasınlar. Manevi anlamda Çankırılı büyüklerimizden destek bekliyoruz" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler