İzdivaç dolandırıcısı yakalandı!

'İzdivaç' dolandırıcısı yakalandı!

Kendisini zengin biri olarak tanıtan Yılmaz Demir bu kadar da olmaz dedirten bir olaya imza attı!

Televizyon yayınlanan bir izdivaç programında tanıştığı 2 çocuk annesi 31 yaşındaki Güler İ.'yi, evlenme vaadiyle getirdiği Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 53 bin lirasını alarak kaçan Yılmaz Demir yakalandı.

'İzdivaç' dolandırıcısı yakalandı
İzdivaç programında tanıştığı kadını evlenme vaadiyle kandırıp 53 bin lirasını aldı.

Televizyon yayınlanan bir izdivaç programında tanıştığı 2 çocuk annesi 31 yaşındaki Güler İ.'yi, evlenme vaadiyle getirdiği Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 53 bin lirasını alarak kaçan 34 yaşındaki Yılmaz Demir jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

İzdivaç programlarına çıkarak kendisini Manavgatlı zengin bir kişi olarak tanıtan Yılmaz Demir, programda tanıştığı İzmit'te eşinden boşanma aşamasında olan ve 2 çocuğuyla yaşayan Güler İ.'ye, "Evini sat. Manavgat'a yerleşelim. Orada evlenelim" dedi. Demir'in evlilik teklifini kabul ederek evini ve ziynet eşyalarını 53 bin liraya satan Güler İ., Yılmaz Demir ve 8 ve 9 yaşlarında olan 2 kızıyla beraber eşyaları bir kamyona yükleyip Manavgat'a doğru yola çıktı. Zanlı Yılmaz Demir, Taşağıl Beldesine bağlı Hocalar Köyündeki ormanlık alanda kamyonu mola verme bahanesiyle durdurdu. Bu sırada Demir ve kardeşi F.D. ile arkadaşı Gönül Doğan, Güler İ.'yi 2 çocuğuyla birlikte yol kenarındaki dereye itekledikten sonra, çantasındaki 53 bin lira ve cep telefonunu alarak kaçtı.

BİR KADINA DA ZORLA FUHUŞ YAPTIRMIŞ
Dereden kendini ve iki kız çocuğunu çıkaran Güler İ., dolandırıldığını belirterek köylülerden yardım istedi. Köylülerin de Taşağıl Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber vermesiyle, Yılmaz Demir ve yanındaki kişiler aranmaya başladı. Kaldıkları evin jandarma ekipleri tarafından kısa sürede bulunmasının ardından eve yapılan baskınla Yılmaz Demir ve ona yardım eden F.D. ile Gönül Doğan gözaltına alındı. Aynı baskında 3 şüpheli ile aynı evde bulunan 31 yaşındaki M.Y. isimli kadının da, Yılmaz Demir ile izdivaç programında tanıştığı belirtildi. M.Y.'nin de evlenme hayaliyle geldiği Manavgat'ta 3 ay boyunca Demir tarafından darp edildiği ve zorla fuhuş yaptırıldığı öne sürüldü.

Yılmaz Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'insan ticareti ve yağma', Gönül Doğan ise, 'yağma' suçlamasıyla tutuklanırken, F.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarma ekipleri, gasp edilen 53 bin liranın 42 bin lirasını bularak Güler İ.'ye teslim etti. Güler İ. kendisinin bir hata yaptığını belirterek, "Benim başım yandı, başkalarının da bu şekilde başı yanmasın. Bu tür izdivaç programlarına inanmayın" diye konuştu.

CANLI YAYINDA EVLENMİŞ
Yılmaz Demir'in bir evlilik programında da, canlı yayında D.T. adındaki kadın ile evlendiği ortaya çıktı. Canlı yayında evlendiği kadın ile Manavgat'ta 20 gün beraber yaşadığı belirtilen Demir'in D.T.'yi sürekli darp ettiği ve bu yüzden kadının İstanbul'a kaçarak boşanma davası açtığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler