İzet Hajrovic: Türk olmak isterim

İzet Hajrovic: Türk olmak isterim

Galatasaray'ın yeni transferi Boşnak futbolcu, Türk statüsünde oynamak istediğini söyledi.

Sarı kırmızılıların katıldığı THY Antalya Cup için düzenlenen toplantıda Hajrovic ile ile kaleci antrenörü Claudio Taffarel açıklamalarda bulundu. İzet Hajrovic, Galatasaray'da önemli işlere imza atmak istediğini belirterek, "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Böyle önemli bir camiaya gelerek, kariyerimde çok önemli bir adım attım. Umarım İstanbul'da önemli işler yaparım" dedi.

"TÜRK PASAPORTUNA SAHİP OLMAK İSTERİM"
Türk statüsünde oynayıp oynayamayacağıyla ilgili bir soruya Boşnak futbolcu, "Türk pasaportuna sahip olmak isterim. Kaç sene içinde gerçekleşebilir bilmiyorum ama böyle bir imkan varsa isterim" yanıtını verdi.

HAJROVİC'İN İLK İDMAN GÖRÜNTÜLERİ - TIKLA

Hajrovic, forma şansı gelmesi halinde bu şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. Boşnak oyuncu, "Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldim. İster istemez baskı oluyor. Bence bu çok normal. Türkiye'de bir yabancı kuralı var. Bunun yanı sıra çok değerli oyuncularımız var. Sonuçta karar her zaman hocamız Mancini tarafından veriliyor. İlk 11'i de yedek oyuncuları da o belirliyor. Bir futbolcu olarak elimden gelenin en iyisini yaparak, oynamak istiyorum. Şansı yakaladığım zaman iyi değerlendirmem gerekiyor. Ben de o şansı bekleyip, neler yapabileceğimi göstermeyi istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler