İzmir Hilton ile ilgili büyük iddia

İzmir Hilton ile ilgili büyük iddia

Altınordu maçı öncesi takımın konaklama yaptığı otel ile ilgili olarak Kulüp Başkanı Sevda Karaali, 3 futbolcunun gıda zehirlenmesi yaşadığını duyurdu.

Çankırıspor'un ligdeki ilk karşılaşmasından 3-0 mağlup ayrılmasından sonra Kulüp Başkanı Sevda Karaali'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yaptığı açıklama büyük tartışma yaratacak cinsten.

Başkan Karaali'nin yaptığı açıklamaya göre İzmir Hilton Otel'de yapılan konaklama sonrası çıkılan lig maçında, futbolcuların sahada adeta geziniyor olmasının altında yatan nedenin "gıda zehirlenmesi" olduğunu duyurdu. Başkan Karaali'nin facebook'ta yaptığı açıklama şöyle:

SEZONUN İLK MAÇINI HASTANE ACİLİNDE TAMAMLADIK.

Altınordu Spor ile İzmirde oynadığımız ilk maçımızda ve maçtan sonra yaşananlar hepimizi çok üzdü.

Yeni bir sezonun açılışıyla ilgili yapılan bütün hazırlıklar ve herkesin paylaştığı iyi dileklere rağmen maçın başında takım kaptanı Önder Yılmaz'ın gol atağındayken rakip oyuncuyla girdiği ikili mücadele sonucu yedek kulübesine uçarak geçirdiği talihsiz kaza ve çenesinde 20 dikişlik bir yara açılması, maç sonrası 3 oyuncumuzun kusma, titreme ve ateş gözlemiyle hastaneye götürülmesi gıda zehirlenmesi teşhisiyle geceyi Ankara Atatürk Hastanesinde geçirmeleri bizleri hayli üzmüştür. Dünya üzerinde yaşayan 2 milyon Çankırılı ve Çankırısporu takip eden taraftarlarımıza yaşattığımız bu hayal kırıklığından dolayı üzüntülerimizi ifade ederken sporcularımızın tedavilerinin sürdüğünü ve sağlık durumlarının iyiye gittiğini tüm bildiririz.

Başkan Sevda Karaali bu bilgilendirmesi sonrasında gelen yorumlara verdiği ikinci yanıtta "Doktor raporlarıyla sabitlenen gıda zehirlenmesi teşhisi Çankırıspor'un İzmir'de konakladığı Hilton Oteli'nin yönetimine Kulüp Avukatımız tarafından yasal yollarla iletilecektir." dedi.

SÖZCÜ18 HABERİ İZMİR'DEN ARAŞTIRIYOR

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin bu açıklaması sonrası Sözcü18 Haber Merkezi İzmir - Hilton Genel Müdürü Todori Kalamaris'e ulaşmaya çalıştı. Genel Müdür asistanı Elif Ocak'a ulaşan haber merkezimiz, yiyecek - içecek müdürü Sevil Görgülü ile de görüşerek maç öncesi kafilede yer alan futbolculara verilen yemek listesini öğrenmek istedi. Konuyla ilgili detaylı açıklamanın Otel sorumlusu Genel Müdür Todori Kalamaris tarafından ilerleyen saatlerde Sözcü18 Haber merkezine gönderileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler