İzmir polisinden şafak operasyonu!

İzmir polisinden şafak operasyonu!

500 polisin, polis helikopterlerinin, polis köpeklerinin katıldığı operasyonda 2.6 kilo esrar ele geçirildi.

İzmir'de narkotik timleri, sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat timleri, narkotik köpekleri ve polis helikopterinin de kullanıldığı operasyonda çok sayıda eve baskın yapıldı. Polis, baskın yapılan bölgedeki çocuklara kitap ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.
 
İzmir'in çeşitli semtlerindeki eğlence mekanları ve sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Zehir tacirlerinin kimliklerinin tek tek tespit edilip, bulundukları bölgelerin de belirlenmesiyle bugün sabah saatlerinde başta Buca ilçesinin Gediz Mahallesi olmak üzere Narlıdere ve Konak ilçelerinde saptanan 20 adrese Özel Harekat timlerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 polisin katılımıyla operasyon düzenlendi. Polis helikopterinin de kullanıldığı şafak baskınında belirlenen adreslere, eş zamanlı operasyon yapıldı.
 
ÇOCUKLARA HEDİYE
Gürültü üzerine sokağa çıkan çocuklara, operasyona katılan polisler, kitap, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak dağıttı. Ayrıca polis, çocuklara uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verdi.
 
12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyonda 12 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Operasyonda 2.650 gram esrar, 101 `meşe' olarak tabir edilen içime hazır esrar ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler