İzmirde Çankırılıların buluşması

İzmir'de Çankırılılar'ın buluşması

İzmir Çankırılılar Derneği Başkanı İbrahim Zencirci'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğin onur konuğu milletvekili Nesrin Ulema idi.

İzmir Çankırılılar Derneğinin yeni yılın ilk  toplantısı, 24 Şubat 2012 Cuma akşamı saat 19.00'da  işletmeciliğini Çankırılı Ömer Faruk Kavutcu'nun yaptığı Tepe Restoranda (Gaziemir) başta İzmir Milletvekili Nesrin Ulema (Yakın) olmak üzere, İzmir'de yaşayan dernek üyeleri ile gerçekleştirildi.

Geçenin ev sahipliğini İzmir Çankırılar Derneği yönetim kurulu adına  Başkan İbrahim Zencirci yaptı.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son gün 29 Şubat

Geceye; İzmir milletvekili Nesrin Ulema (Yakın) , İzmir İl Genel Meclisi Üyesi Ali Fuat Yakın, Petkim Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Tuncer, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Zeynel Ilıca, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kemal Biçmen, İller Bankası Genel Müdürü Muhittin Menekşe,  Karayolları eski Genel Müdürü Turgay Çimen, Halk Bankası Kemeraltı Şube Müdürü Lütfü Tarhan, işadamı Şadan Havan, Av. Emel Abalı, emekli eğitimci Fevzi Abalı, Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatcısı Hakkı Demirok, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar  Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Furuncu, Dr. Sülün Ermete, emekli öğretmen İbrahim Ekim ve Güzin Ekim, işdamı Şakir Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda Çankırılı'nın katılımı ile gerçekleşti.

MİLLETVEKİLİ ULEMA: ÇANKIRI KÜLTÜRÜ
İLE YETİŞMİŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM

İlkokuldan sonra İzmir'e yerleştiklerini belirten Milletvekili Nesrin Ulema "İlkokulu Çankırı'da tamamladım. Orta, lise ve üniversi eğitimimi İzmir'de yaptım. Çankırılı bir aileden almış olduğum kültürle yetişmiş olmanın gururunu yaşıyorum. TBMM çatısı altında beş Çankırılı milletvekili olarak değişik konularda görüş alışverişi yaparak Çankırı ile ilgili önümüze gelen sorunların çözümünde ortak hareket ettiğimizin bilinmesini isterim. Bununla birlikte Çankırı'dan TBMM'ye gelen ziyaretçilerin şahsımı da ziyaretleri beni ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi. Ulema sözlerini "İzmir'de bizleri böylesine bir ortamda buluşturan dernek başkanı İbrahim Zencirci beye ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederim" diyerek tamamladı.

Ak Parti İzmir Milletvekili eczacı Nesrin Ulema evli ve 2 çocuk annesi.

ZENCİRCİ: HER YÖNÜYLE GÜZEL BİR GECEYDİ

Cuma akşamı düzenlenen yemeği Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in İzmir'de yaşayan Çankırılılar'a selamı ile açan Dernek Başkanı İbrahim Zencirci "12 Haziran seçim sonuçları ile İzmir'den Çankırılı bir hemşehrimizi milletvekili olarak TBMM'ne göndermemizden sonra gerçekleştirdiğimiz yemekte milletvekilimiz Nesrin Ulema ile değerli hemşehrilerimizi biraraya getirdik. Her birimiz için faydalı bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Böylesi bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım" dedi.

Dernek Başkanı Zencirci, pazartesi günü yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulunda başkan adayı Yıldırım Demirören'in listesinde yer alacak olan Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali için de "Çankırı kadınını ve Çankırı'yı böylesine bir görevle temsil etmesini de alkışlıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler