İzmir'de esnaf kavgası kanlı bitti: Bir ölü, bir yaralı

İzmir'de esnaf kavgası kanlı bitti: Bir ölü, bir yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde husumetli olan esnaflar arasında çıkan silahlı kavgada Süleyman Akyıldız'ın (83) öldüğü, eşi Nurhayat Akyıldız'ın (63) ise ağır yaralandığı olayın güvenlik kamerası ortaya çıktı.

OLAY, geçtiğimiz cumartesi günü saat 20:25 sıralarında İzmir'in Bayraklı ilçesi Manavkuyu Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan ve su satışı yapan iki esnaf arasında tartışma çıktı.

ACIMADAN VURDU

Olayın büyümesi üzerine Sibel Kurt (61) yanında bulunan tabancayla karı koca olan Nurhayat Akyıldız (64) ile Süleyman Akyıldız’a (83) ateş etti.

Nurhayat Akyıldız bacağından yaralanırken, Süleyman Akyıldız ise karnından ve bacağından vuruldu. Yarlı çift hastanede tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Süleyman Akyıldız bir gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

KORKU DOLU ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan korku dolu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Sibel Kurt'un ilk olarak kendisinden kaçan çiftten Nurhayat Akyıldız'a ateş ettiği, talihsiz kadının yere düşmesinin ardından eşinin elinde tabanca bulunan Sibel Kurt'u durdurmaya çalıştığı ve vurulduğu anlar yer aldı.

Öte yandan, suç aleti ile birlikte yakalanan Sibel Kurt ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler