İzmirde ganyan cinneti: 3 ölü!

İzmir'de ganyan cinneti: 3 ölü!

Yaşanan olay tam anlamıyla ibretlik.

İzmir’de ganyan bayisi işleten emekli polis memuru 55 yaşındaki Yakup Kızılyar, uzun süredir para vermeden at yarışı oynayıp borcunu ödemediği öne sürülen 47 yaşındaki Halim Büyükaras ile 42 yaşındaki İlkay Berkiten’i öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti.
 
İzmir Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü’nden 2002 yılında emekli olduktan sonra Buca İlçesinde ganyan bayiliğine başlayan polis memuru Yakup Kızılyar, bugün saat 14.00 sıralarında, uzun süredir veresiye at yarışı oynayıp borçlarını ödemedikleri ileri sürülen Halim Büyükaras ile İlkay Berkiten’in hırdavatçı dükkanına gitti. Alacağını isteyen Kızılyar ile işlerinin iyi gitmediğini belirten Büyükaras ve Berkiten arasında tartışma çıktı.
 
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancasını çıkaran emekli polis memuru Kızılyar, borcu 4 bin lirayı bulduğu öne sürülen Büyükaras ile daha az borcu olan Berkiten’i göğüslerinden 4’er kurşunla vurarak öldürdü. Önce Büyükaras’ı, ardından Berkiten’i vurduğu sanılan Kızılyar, daha sonra tabancayı kalbine dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.
 
Silah sesleri üzerine işyerine gidenler, üç kişiyi kanlar içinde yerde yatarken görüp polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen görevlilerin yaptığı incelemede üçünün de öldüğü anlaşıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Haber fotoğrafı: 4 bin liralık ganyan borcu nedeniyle yaşamını yitiren Halim Büyükaras.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler