İzmir'de kahreden ölüm

İzmir'de kahreden ölüm

İzmir’in Alsancak semtinde, babası ile tartışan 20 yaşındaki Serhabun Sü, girdiği bunalım sonucu deniz kıyısında tabancayla göğsüne ateş etti ve sonra denize düştü.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kordon Boyu, Alsancak Limanı yanında meydana geldi. Deniz kenarında silah sesi duyan ve bir kişinin denize düştüğünü gören çevrede bulunanlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Sevk edilen polis ekipleri, deniz içerisinde bir kişinin olduğunu gördü. Ekipler, durumu deniz polisine bildirdi. Deniz polisi, denizde olan kişiyi kıyıya çıkarttı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, göğsünden bitişik mermi yarası olan kişinin öldüğünü belirledi. Polis ekipleri, yaptığı incelemede ölen kişinin 20 yaşındaki Serhabun Sü olduğunu belirledi. İnceleme yapan ekipler, tabancanın denize düşmüş olabileceğini göz önüne alarak bölgeye balık adamları çağırdı. Balık adamların yaptığı aramada Sü’nün kendisini vurduğu tabancayı bularak denizden çıkarıldı.
 
Alsancak semtinde market işleten babasıyla henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı öne sürülen Serhabun Sü’nün girdiği bunalım sonucu deniz kenarına geldiği ve tabancayla kendisini göğsünden vurduktan sonra denize düştüğü belirledi. Sü’nün üzerinden intihar ile ilgili her hangi bir not bulunamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler