İzmirde yaşayan Çankırılılar iftar sofrasında buluştu

İzmir'de yaşayan Çankırılılar iftar sofrasında buluştu

İzmir Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneğince düzenlenen iftar yemeğine ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti.

İzmir Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen iftar yemeği, kentte yaşayan Çankırılılar’ın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İFTAR YEMEĞİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN - TIKLA

19 Ağustos Cuma günü akşamı Alsancak Nevvar – Salih İşgören Turizm Otelcilik Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleşen ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın Makedonya gezisi nedeniyle katılamadığı iftar yemeğine Karayolları eski Genel Müdürü Turgay Çimen, İller Bankası Ege Bölgesi Genel Müdürü Muhittin Menekşe, İzmir Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kemal Biçmen ile çok sayıda işadamı ve serbest meslek mensubu Çankırılı katıldı.

“SES GETİRECEK ÖZGÜN ÇALIŞMALARIMIZLA HİZMETE DEVAM”

Gecede konuşan Dernek Başkanı İbrahim Zencirci “30 Mart 2001 tarihinde kurulan derneğimizde, kuruluşundan bu güne kadar gerek başkan gerekse yönetim kurulu üyesi, gerekse sade bir Çankırılı olarak görev aldığım derneğimizde çıraklık ve kalfalık dönemim sona ermiştir. Ustalık dönemimizde İzmir’de yaşayan Çankırılılar olarak, başta yaşadığımız kentte olmak üzere, türkiyede ve dünyada yaşayan Çankırıılılar’a özgün bir anlayışla hizmet vereceğiz. Derneğimizin yönetiminde uzun yıllar hizmet eden ve Ebediyete intikal eden büyüklerimiz Erol Dinler, Ömer Mastı, Yaşar Sever ve Satılmış Akyol’u huzurlarınızda bir kere daha rahmetle ve saygıyla anıyorum.” Derken sözlerini şöyle sürdürdü.

“Bugünlerde ülkemizde yaşayan insanlarımızın sıkıntıların kısa sürede sona ermesini ve Ramazan ayının tüm insanlığa barış, dostluk ve bereket getirmesini diliyorum. Derneğimizin iftar yemeğinde siz hemşerilerimle birlikte olmaktan fazlasıyla bahtiyarım. Dernek yönetimi olarak böylesi birlikteliklerin önümüzdeki aylarda daha sık gerçekleşmesi konusunda göstereceğimiz gayrete sizlerin de destek vermenizi diliyorum.”

Yemeğin sonunda bir önceki yönetimde Başkan olarak görev alan Mustafa Başer ve Başkan Yardımcısı Celal Gürgen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler